Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 17.6.


tuittu
 Share

Recommended Posts

Viimeisen lomaa edeltävän työpäivän aluksi reipas suunnistus suoritus 7km 63min, sujuvasti kulki puolivälin asti jossa hölmö 25min pummaus... No, hyvä VK treeni silti ja muutama tunti lomaan!

Lisäksi tietenkin punnerrukset: vko3 päivä3 --> Ja ohjelman mukaisesti kaikki suoritettu puhtaina! jotain taitaa kuitenkin tapahtua...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Aamulla tunti salilla yläkroppaa kiusaten ja nyt iltapäivän ratoksi kymppi 5:02/km. Oli tarkoitus hölkätä kevyesti palautellen puolet lyhyempi lenkki, mutta lennokkaat jalat yllyttivätkin testaamaan vauhtia. Taisi tulla vahingossa kympin ennätyskin, en ainakaan löytänyt kirjallista dokumenttia nopeammasta juoksusta. Niin käy joskus.

Nyt aloitankin sen kunniaksi valmistavat toimenpiteet huomista kohmelopäivää varten.

Link to comment
Share on other sites

Päivän treeninä reipasta tunti. Illalla oli mukavan viileetä ja loppumatkasta ripsotteli kevyesti vettäkin. Verraa vajaa 4km. VK:n juoksin taas Fazerin lenkillä. Kiepit 19.44/19.41/19.06. Yhteensä 15.65km tunnissa. Syke oli taas tuttu 157, loppuun sinne 170 pintaan. Työviikon päälle ei kaiken rennointa, mutta ei huonoakaan. Menihän tuo kolme kieppiä n. 50s nopeammin, kuin pari viikkoa sitten. Toki kelikin oli parempi kuin viimeksi. Yhteensä 22.1km 1.32.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy