Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiirismaa-juoksu


Recommended Posts

Onkohan kellään sattumoisin kokemusta tällaisesta tapahtumasta http://www.s-hs.fi/site/node/1

Kuvien perusteella näyttäisi olevan sorapintaista latupohjaa tarjolla mukavan vaihtelevassa maastossa. Harmittavasti keskellä viikkoa joten osallistuminen epätodennäköistä joskin kiinnostaisi kovasti tuollainen kilpailu asfalttinylkytyskisojen vaihteeksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tämä osui hyvin työmatkan yhteyteen.

Melko helteisessä säässä tuo kartalta raskaalta vaikuttanut reitti tuntuikin tosi raskaalta. Onneksi maltoin lähteä kiltisti omaa vauhtia ja antaa kärkiporukan karata omaan vauhtiinsa. Melko hyvin jaksoin pitää vauhtia loppuun saakka, kun nuo Tiirismaan nousut malttoi ottaa sopivan rennosti. Aika jäi oman kellon mukaan hieman alle 54 minuutin.

Mukava juoksutapahtuma - väkeä olisi vaan saanut olla enemmän, kun reitti, järjestelyt yms. olivat hyvälä mallilla.

Link to comment
Share on other sites

Positiivista palautetta tulee täältäkin! Kiitos järjestäjille mainosta tapahtumasta! Ja samalla vielä tässä yhteydessä kiitos JRi:lle vetoavusta kääntöpaikan jälkeen aina viimeisen kovan mäen (melkein!) päälle asti. Lopulta eroa näkyi tulleen reilut puoli minuuttia.

Alun helpot ja tasaiset osuudet kulkivat - no, helposti ja tasaisesti. Ensimmäisessä pitkässä ja jyrkässä nousussa kaverinani ollut hiihtäjä sitten kasvatti eroa silmissä. Huomasinpa tuolla maastossa sen, että tasaisella juokseminen ei lisää mäissä tarvittavaa voimaa. Juoksu rullasi kivasti tasaisella ja alamäissä, mutta jyrkkä mäki vei vauhdin täysin. No, tasaisella juostaviin tapahtumiin tässä ollaan suuntaamassa ja siksi näyttää hyvältä, mutta vastaisuudessa ennen raskasta mäkikisaa pitää tehdä jotain sitä tukevaa harjoittelua. Tai harjoitteluahan se oli tämäkin ja sitä varten tuolla kävinkin. Ensi vuonna toukokuussa vaan lisää väkeä mukaan! Ei pitäisi olla yhtä lämmintä kuin tänään (lähtiessä kentän mittari +28, maalissa +33).

Link to comment
Share on other sites

Kato, foorumilaisillahan oli hyvä osanotto. Siellä teidän JUOKSIJOIDEN jälkeen tulin lopulta minäkin maaliin. Toi yli 30C oli kyllä liikaa tohon maastoon. Oli se rankka viime vuonnakin, mutta tossa helteessä vielä kovempi. Aikakin huononi vaikka kunto on noussut ja juoksuvauhdit normaalisti myös.

Link to comment
Share on other sites

Katos, siellähän oli siis ainakin neljä (?) foorumilaista Tiirismaan rinteillä. Shrekin jälkeenkin oli kyllä jo pöly laskeutunut kun itse kirmasin maaliin. Keli ja reitti kyllä otti luulot pois, mutta toisaalta loi uskoa: hyvä kuntotesti tuo oli.

Hieno tapahtuma hienossa paikassa; toivotaan että foorumin(kin) kautta tulee jatkossa lisää väkeä. Tuo siirto viikonloppuun voisi auttaa.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Niin tietysti! Katselinkin yhtä juoksijaa, että on niin shrekinvihreä paita, että olisikohan tuo... Ja olithan se ilmeisesti sitten sinä! Hyvä kuulla, että keli on tosiaan verottanut aikaa viime vuodesta selvästi, kun itsellä ei ole vertailukohtaa, mutta semmoinen tuntuma jäi, että viileämmällä kelillä katse olisi pysynyt kirkkaampana pidempään.

Muokattu
ennenaikainen enter
Link to comment
Share on other sites

...väriä täytyy tunnustaa ;O). Toki pilviä hipova olemus on hyvä lisävihje - suurjuoksija kun olen.

Helle kyllä vei mehut kropasta myös ihan kirjaimellisesti. Seuraavana yönä kramppasi mm. reisi totaalisesti. Huhujen mukaan ensi vuonna juostaan taas toukokuussa, eli toivottavasti vähän kevyemmässä kelissä silloin. Toki näin paikkakuntalaisena tuolla voi käydä ennätyksiä yrittämässä aina kun siltä tuntuu...

(p.s. tuolta saattaa löytyä foorumilaisia myös kuvista)

Muokattu
itsesensuuria
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy