Jump to content
Juoksufoorumi.fi

The 2011 Self-Transcendence 3100 Mile Race


joukor
 Share

Recommended Posts

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

näyttää asprihanalin varvasvaiva alkaneen hellittää! yhdeksäs päivä: 75.19. atmavirilla vähän hiipumisen merkkejä (56.53), toivotaan tietenkin ettei ole kummempia ongelmia ja ensimmäisen viikon hieno 'vauhti' löytyy uudelleen (eihän tässä ole vasta kuin muutama päivä mennyt lyhenevillä kilometrimäärillä). huomiolle pantavaa on mielestäni myös kahden ensikertalaisen meno: igorilla 610.81 yhdeksän päivän kohdalla ja sarvagatalla 588.86, varsinkin pitäen mielessä että esim. sarvagatan tähän astinen kymmenen päivän ennätys on 605. lähes jokainen tämän vuotinen osallistuja keikkuu vielä siinä maaliinpääsyvauhdissa.

täytyy sanoa, että tämän tapahtuman seuraaminen on aina suuri motivoija kesäharjoittelulle. inspiroi hidastamaan.

tässä vielä toinen tilastosivu kärsimättömille (välillä tänne ilmestyy tulokset ennen tuota toista,). http://www.3100.ws/results-2011/

Link to comment
Share on other sites

Näyttäisi Asprihanal olevan noin 44 vrk tuloksen vauhdissa, jos viimeiset 2000 mailia menevät samaan malliin. Mutta yksikin huono päivä voi muutta kärjen järjestystä, sillä Pranjal Milovnik ja Igor Mudryck ovat vain puolen päivän juosumatkan takana. Kolmantena olevan Igor Mudryckin suoritus on ollut erityisen vakuuttava: Kahden ensimmäisen päivän alkurynnistyksen jälkeen kolmantena päivänä Igorin päiväsaldo oli 65,86 mailia, ja sen jälkeen Igor on juossut joka päivä yhtä paljon tai enemmän kuin edellisenä päivänä.

Link to comment
Share on other sites

huomasiko joku muu muuten tuon edellispäivän kummallisuuden tilastoissa (jos nyt vaikka vertaa tähän päivään, eli eilen 70.44, tänään 70,25 asprihanalin mailikertymä)?

ja blogissa on tällainen uutinen:"Igor Mudryck of the Ukraine led the day by one lap over overall leader Ashprihanal Aalto, as both men clipped 72+ miles." igor juoksis siis 72.99, mistä yhden kierroksen vähennyksellä saadaan 72.44.

eikö tämä siis tarkoita sitä, että asprihanalin tuloksissa on 2 mailin miinus, eli virhe? ja eihän 0.5488 mailin radalla voi juosta kokonaiskierroksin 70,44 ja 70,25? myös aiempia tuloksia tarkkaillessa huomaa, että sieltä löytyy juuri tuo 72.44, eikä 70.44 ole olemassa? ellen nyt siis ole aivan täysin väärässä.

jos joku tietää miten ottaa kilpailun järjestäjiin yhteyttä, niin kannattaisi oikaista tämä (tärkeitten) 2 mailin menetys!

ukrainalaisethan tulevat hurjaa vauhtia kohti kärkeä. asprihanal vielä johdossa, tällä hetkellä 1641.66 mailia ja reilu 40 mailia seuraavaa edellä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy