Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 11.6.


HP_633
 Share

Recommended Posts

Perhejalkapalloilu/uintireissun päälle viimeinen hieman alle tavovauhtinen kymppi:

10,09 km @ 5:12/km. Mäkinen hellelenkki ei antanut paljoa lupailuja Forssan reissulle. Onneksi energiat vähissä ja huonolla nesteytyksellä tuntui kuitenkin, että tasaisella 5:05-5:20/km vauhtia on helppo pitää yllä.

Link to comment
Share on other sites

Tänään piti käydä läpijuoksemassa 11km:n kilpailu, mutta vaimon eilinen tyräleikkaus esti sen. Eipä haittaa yhtään kylläkään, kun olisi kilpailukin ollut ihan vaan huvin vuoksi -juoksu ja saatiinpa vihdoinkin se tyrä leikattua. Voipi olla, ettei tarvitse paljon ensi viikolla juoksennella kuin lasten perässä. Ensi su olisi kympin kisa, mutta saas nähdä osallistunko. Kotijumppaa kuitenkin tuli tänään tehtyä ja jatketaan myös ensi viikolla.

Link to comment
Share on other sites

Huh hellettä, mutta niin vain uskaltauduin pitkikselle. Jälleen hieman harhailin hiekkamontulla, oli muuten erityisen paahtavaa siellä. Matkasta ei ole oikein varmaa tietoa mutta merkitään 17 km. Sykemittaria ei tällä kertaa mukana, sykkeet hyvin todennäköisesti helteen takia (ja muutenkin kun mennään tuntemusten mukaan) ei aivan oikeaoppista "pitkis-luokkaa." Mutta tulipa lenkki tehtyä! Litra juotavaa tuli tarpeeseen, kovin paljon tätä pidempää ei tälläisellä kelillä taida oikein uskaltaa tehdä.

+25-30 astetta, ihan riittävästi tälläiselle nautiskeluvauhdille. Mutta kun ajattelee, mitä Perniöllä tällä hetkellä tehdään.. :shocked:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy