Jump to content
Juoksufoorumi.fi

4.6. lauantai


_API_
 Share

Recommended Posts

Viikon pitkis, ei lainkaan pisin mahdolinen mutta ihan sopiva näille viikkomäärille. 16,5 km, 2:05. Ja kylläpä olikin hidasta! Hidasta hainkin mutta että näin hitaaksi kiiruhtamiseksi meni, ohhoh. Toisaalta alku oli kävelyä teknisten ongelmien takia, huoltotauotkin kävelin ja metsässä oli hieman kimurantteja osuuksia, noinkohan verkkopalvelujen kartat ovat ajantasalla. GPS olisi kai taas ollut ihan kiva. Mutta mikäs siinä, ehkä tärkeämpää olikin käytetty aika eikä määrä.

Keskisyke 142, olisi ehkä saanut olla matalmpikin.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tiistaina väliin jääneet "mettätonnit" tänään. Säästelin jalkaani, joten polkaisin Ahvenistolle pyörällä ja tein lämmittelyt samaisella "mettätonni"-reitillä*3, aika reipas lämmittelyvauhti vaihteeksi. Sitten varsinaiset tonnit*4 (4:14,4:02,3:57,3:53), palautus noin 3 min (kävely hyttysiä karkuun läheiselle tielle, kuten Jokke neuvoi; hyvin toimi). Viimeisissä oli jo vähän sellaista mk-menoa, syke nousi lopussa 172:een. Loppuun ensimmäinen jäähdyttely eli kierros*2. Garmin mittasi taas ihan omiaan, kierrokset olivat sen mukaan 860m-940m, kun oikea on noin 975m.

Tämän jälkeen seurasi toinen vaihe eli siirtyminen Kaurialan yleisurheilukentälle ja siellä pientä jatkopalaa. Ensin taas tunnustelua 3 kierrosta kevyesti, vähän se vanha tuttu kantapää/akilles kipuili, mutta kun hyppäsi aina suoran ajaksi nurmelle, niin hyvin pystyi jatkamaan. Taas Lunaracerit jalkaan ja 5*200m/200m kevyt/reipas-vuorottelu, kevyt noin 70-80 sek, reipas noin 42 sek. Loppuun 1 km lopullista jäähdyttelyä plus polkaisu kotiin.

Pyöräilyäkin tuli tuossa samassa noin 16 km. Juoksut yhteensä (metsäjuoksut oikeilla pituuksilla)

13 km@5:03/km, 1:06, avg 150, max 172.

Link to comment
Share on other sites

alkukesästä tämä on aina koettava, eli helle katastofi lenkki. Alkuun 4,5km@4:45 tän jälkeen kone sippas totaalisesti ja konttasin kotiin. Koko lenkki 7km@4:55. Ei kunto muutenkaan valvomisien ja työkiireiden takia hyvä ole, mutta tämä päivä oli suorastaan perseestä. Lämpöä lähtiessä 27,3, joten syyllistä huonon kunnon lisäksi ei tarvitse kaukaa hakea...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy