Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Rajamäellä perusmatkan kisa la 11.6.2011


poppeli
 Share

Recommended Posts

tuohon hkultalan kysymykseen en tiedä vielä vastausta - olettaisin että ei, mutta tarkennan jos tiedän varmasti. Tämmöinen tieto oli tullut...

"No niin olisi aika ilmoitautua OM triathlonille 11.06. Ilmoitautumiset sähköpostilla stjepan.vukusic@pp.inet.fi. Jos on tri jaoston ulkopuolisia ja tiedätte että ne on tulossa ilmoitakaa myös niiden nimet. Viimeinen ilmoitautumispäivä 10.06 klo 15.00 mennessä jotta kerkeen printata nimilistat."

eli ei muuta kuin steffille tietoa, jos on tulossa kisaamaan.

Link to comment
Share on other sites

tuohon hkultalan kysymykseen en tiedä vielä vastausta - olettaisin että ei, mutta tarkennan jos tiedän varmasti. Tämmöinen tieto oli tullut...

ja olin väärässä. Steffi on suunnitellut juomapistettä pyöräilyn ja juoksun puoliväliin. Toteutuminen on kiinni siitä saadaanko riittävästi toimitsijoita, joka luultavasti selviää vasta hyvin lähellä itse kisaa. Itse ainakin varautuisin omatoimiseen huoltoon ja olisin iloisesti yllättynyt jos juomapisteet on saatu järjestettyä. Tosin en nyt pääse itse näihin karkeloihin, kun kaverini ei suostunut siirtämään häitään - ja sekös harmittaa :102:

Link to comment
Share on other sites

Uinti on edestakainen reitti laiturilta laiturille matka noin 1500m. Uinti tapahtuu lähes rannan suuntaisesti,. Paikalla on kajakki, ja jos sille saadaan toimihenkilö niin se myös menee uimareiden mukana.

Uinti on omalla vastuulla, kuten kaikki, koska kyse on harjoituskisasta. Uinin 1/2 välissä on laituri johon pitää koskea. Reitti selitetään tarkemmin info tilasuudessa ennen kisaa.

Uinti kulkee suht koht lähellä rantaa, joten uintitaitoisella ei pitäisi olla ongelmia. Märkäpuku on pakollinen.

Link to comment
Share on other sites

järjestäjiltä infoa:

"Toisiaankin hellettä on luvassa lauantaina, joten on vaarana, että sääksi ahtautuu täyteen ihmisia. Käytiin katsomassa Erwinin ja Jounin kanssa eilen vaihtoehtoinen reitti, mutta päädyttiin seuraavaan ratkaisuun:

LÄHTÖ EDELEEN SÄÄKSIN UIMARANNALTA. HUOM!!!!LAHTÖ AIKAISTETAAN KLO 8.30. INFO 8.00.

PYÖRÄILYN LÄHTÖ JA MAALI SÄÄKSISSÄ MUUTEN SAHATAAN KILJAVA-NURMIJÄRVI TIETÄ. icon_e_biggrin.gif"

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy