Jump to content
Juoksufoorumi.fi

7 päivää paljasti Lordin


T.A.
 Share

Recommended Posts

Mitä mieltä olette 7 päivää-lehden tavasta paljastaa Lordin kuvat ilman maskia? Minun mielestä aika typerästi tehty, kun bändi erikseen oikein medialta pyysi, että kunnioittaisivat heidän duuniaan. Jopa 7 päivää-lehden "toimittajilta" olisi odottanut vähän hyviä tapoja tällä kertaa..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Seiska päivää lehden kaltaselta julkaisulta ei voi odottaa yhtään mitään. Lehteen otetaan mitä juttuja vain millä sitä hiukankin saadaan myytyä, ei väliä mitä ihmiset pyytää tai toivoo, pääasia että myy. Ja sitten on vielä ne ihmiset jotka ostavat tämän lehden siitä syytä että näitä juttuja on.

Ja oma mielipide on sama: typerää. Jos nimeomaan joku toivoo että eivät halua julkisuutta muuta kuin lordina, niin sitä pitäisi myös hieman kunnioittaa. :fighting0056:

Link to comment
Share on other sites

Eipä tuo tosiaan ihmetytä...seiska on seiska vaikka voissa...

Muutama lantakuorma Seiskan toimituksen portaille mielipiteenilmaisuna olisi paikallaan. Kun ei boikotti omaltakaan osalta auta - kuormakolehtiin kyllä osallistuisin mielelläni...ja sehän vain pönkittäisi lehden valitsemaa linjaa.

Kyseisestä lehdestä voitaisiin kyllä hyvin tehdä biopolttoainetta suoraan painosta noudettuna.

Link to comment
Share on other sites

Eihän tota naamarin takana piilottelua nyt ikuisesti voi jatkaa. Piiri, joka on nähnyt Putaansuun ilman naamaria, kasvaa päivä päivältä kumminkin.

Itse en tajua, mikä idea tuossa piilottelussa on kun kerran soittajien henkilöllisyydet kuitenkin tiedetään. Kauhean hankalaahan tuollaisissa maskeissa on liikuskella.

Naamojen paljastaminen oli ehkä kyseenalaista, muttei tollanen vappunaamaritouhukaan nyt ihan aikuisten hommalta tunnu.........

Link to comment
Share on other sites

Juu, olihan toi selvää, ettei tällasen julkisuusmyllyn keskellä maskien takana piileskely enää olis onnistunu. Ei voi ku pahotella, että paljastuksen piti tapahtua noin surkeella tavalla kuin Seiskan lööpin kautta.

Joku nekin lehdet kuitenkin ostaa tälläkin kertaa ja myyntiluvut varmaan pomppaa, vaikka kovasti päivitellään teon ilkeyttä.

Satun asumaan samassa rapussa ja tiedän että aikamoinen antikliimaksi odottaa kaikkia sen typerän lehden ostajia. Ja sekin ihan kuriositeettinä, että toinen iltapävälehdistä on vastaavan kuvan jo julkaissut ennen Ateenaa...

Link to comment
Share on other sites

Asiasta kolmanteen niin 7 päivää on kyllä laajimman levikin omaava lehti, jota kukaan ei tunnusta lukevansa:) Yllätyksenä tämä ei varmaan kenellekään tullut (edes Lordille) että pärstä on kohta lehdissä. Kyllä niissä lööpeissä ja muissa on paljon pahempiakin paljastuksia tehty. Ei se naaman näyttäminen nyt niin vakava rikos mielestäni ole osittain julkisuudella elävälle tyypille.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy