Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lontoo 2007


Recommended Posts

Juoksija 2/2006 s. 60 on juttua siitä, miksei Suomesta tehdä matkoja Lontooseen. Lehden mukaan tapahtumajärjestäjät ja paikalliset matkatoimistot ovat koplanneet osallistumisen ja hotellit ilmeisesti aika kaliisiin paketteihin. Lehti siis väittää, että ulkomaiset osallistujat saavat lähtöpaikan vain virallisetn matkatoimistojen kautta.

Link to comment
Share on other sites

Itse kävin Lontoossa seuraavasti: Tilasin syksyllä ilmestyvän tapahtuman lehden, jossa oli ilmoittautumis/arvontakaavake. Sattui käymään tuuri, ja sain heti ekalla yrittämällä paikan juoksemaan. 60 puntaa maksoi. Ryan-airilla Lontooseen muutama kymmenen euroa, ja majapaikkojahan on kylä täynnä. Helposti kävi, loistava tapahtuma!

Tietääkseni ruotsista järjestetään matkoja, ja niiden hinnat ovat ihan kohtuullisia verrattuna esim, suomalaisten matkanjärjestäjien maratontapahtumiin. Ota sieltä koko paketti, lennät Tukholmaan vaan ensin. Sinnehän pääsee halvalla.

Ehdottomasti vaivan arvoista, ylivoimaisesti parastunnelmaisin maraton jonka tiedän.

Aika paljon on varmaan tuota osallistumisen ja hotellin yhdistelmäpakettia myynnissä kalliillakin. Mutta Lontoo on täynnä hotelleja, jos onnistuu saamaan juoksunumeron.

Lontoossahan suuri osa juoksijoista ilmoittautuu ns.charity-juoksijoiksi, eli keräävät esim 500 puntaa rahaa, jonka lahjoittavat hyväntekeväisyyteen ja saavat näin paikan esim. jonkun syöpäjärjestön kiintiöstä. Eli rahalla selviää...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy