Jump to content
Juoksufoorumi.fi

24.5.2006


jukka-64
 Share

Recommended Posts

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tunnustan, että eilen tein n. 7 km:n lenkin (en osaa sanoa oliko se tv, pk vai vk tai jotain siltä väliltä, kun useimmiten vaan j u o k s e n ) mummomalliset pitkäpulttuiset housut trikoitten alla - oli jotenkin kylmän näköinen sää. Mutta kuuma siellä tuli...olis pärjännyt vaikka ilman.... Tänään lepo tai n. 5 km leppoisasti ja huomenna olis hölökkäkisat 11,5 km.

Link to comment
Share on other sites

Jotain kummallista täällä tänään. Ekat viis kilometriä oli niin tukkosta kuin ikinä voi olla: syke pilvissä ja vauhti matelua. Viiden kilsan jälkeen se jumi rupes vähän hellittään ja juoksu rupes kulkeen. Sykkeet vain jäin sinne pilviin. Keskinopeus puoliminuttia normaalia hitaampi ja syke lähemmäs kymmenen pykälää normaalia korkeammalla.

12.8km, 1h 20min, avg157(77%).

Täytynee tarkistaa ne leposykkeet... vai oliskohan lauantain ylivauhtiset vedot vetäny paikat noin tukkoon... lähdin tänään kyllä vähän turhan kovaa, vieläpä ylämäkeen... tiedä sitten.

Link to comment
Share on other sites

PK 0:42 - 7,1 km (5:59/km) - avg 146, max 152

Lonkka kesti, mutta selvää kiristymistä oli havaittavissa loppua kohden, joten lopetin kotinurkilla pyörityn lenkin siihen. Muuten varsin mukavaa menoa.

Hieman ihmetyttää, mikä siinä koivessa voi olla - alkuun ei tunnu mitään, matkan edetessä alkaa sitten kiristymään reiden sivulta siitä pakaran alareunan korkeudelta - suunnilleen siinä vieressä, missä luun tuntee parhaiten. Voiko tuo olla vain muistoja siitä huonosta ponnistuksesta talkoissa vai olisiko kenties askelluksessa jotain, mikä tuon aiheuttaa... Täytynee pyytää joku tsekkaamaan, mitä lantiossa tapahtuu juoksun aikana. Voihan tuo olla, että keväinen laiskistuminen vatsalihasten kanssa tulee nyt korkojen kera takasin...

Link to comment
Share on other sites

Viimeinen suunnistus ennen tukholmaa - näin arvokkaita nilkkoja ei voi enää riskeerata ensi viikolla!

1 km verryttelyä.

Suunnistus 3 km - 25:50 - avg 156 - max 171.

2 km verryttelyä.

Juoksu kulki välillä niin vauhdikkaasti, että pari minuuttia meni pummeihinkin - sehän ei ole suinkaan normaalia suunnistuksessa??

Eli parempaan aikaan olisi päässyt jos olisi hiukan hellittänyt vauhtia - mutta sehän ei ollut tämän lenki tarkoitus, vaan rutistaa niin pirusti!

Link to comment
Share on other sites

Nyt on syytä juhlaan..jaksoin tänään käydä lenkillä ilman sykkeen pomppaamista taivaaseen. Kävin 45 min tasaista vauhtia tunnustelemassa kuumeen jälkeistä olotilaa. ONNEKSI viime viikon väsymys on tiessään ja pystyy nauttimaan taas juoksemisesta. Tästä se taas lähtee. Anjalankoski here I come!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy