Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Joroinen 2011


Takapainoinen Taapertaja
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mistä löytäisi säännöt, eniten mietityttää minua peesisäännöt puolimatkan kuntosarjaa,

1.saako käyttää tempopyörää

2.jos saa niin onko sen säädöt vapaat

3.miten lähellä kaveria saa polkea

En haluaisi tulla paikan päälle väärällä fillarilla tai joutua ongelmiin koska sääntökirjaa en ole opiskellut tarpeeksi.

Link to comment
Share on other sites

1. Saa

2-3. Ymmärtääkseni Suomen triathlonliiton materiaalisalkiusta löytyvät kilpailusäännöt voimassa (kts linkki alla).

http://www.triathlon.fi/index.php?option=com_rokdownloads&view=file&Itemid=129&id=11:kilpailusaeaennoet

Muokattu
Jupis ehti nöösin selvittäessä asiaa ensin.
Link to comment
Share on other sites

No niin ilmottautuminen on hoidettu, joten tästä eteenpäin harjoittelu on entistäkin enemmän tavoitteellista. Koska talvikausi meni melko heikolla harjoittelulla, niin ihan ennätysvauhtiin en pääse Joroisten kisassa. Mutta tavoitteeksi voisi ottaa alittaa 4.45 aika (uinti 0.33, pyörä 2.35 ja juoksu 1.37). Uintikunto on täysin hakusessa, pyörä kulkee jo kohtuullisesti ja juoksu paranee pikku hiljaa. Paljon on vielä tehtävää, mutta onneksi aikaa on vielä kohtuullisesti. Erityisesti odotan järveen pääsyä, kun uimahallille en ole oikein ehtinyt talven aikana treenaamaan.

Viime vuonna en ollut Joroisilla, mutta nyt ohjeita lueskellessani pisti pari muuttunutta asiaa silmään; uinti yhtenä lenkkinä, pyöräreitti suljettu yleiseltä liikenteeltä ja mukaan mahtuu 600 ensimmäistä kuntosarjalaista. Uinnin osalta tulen uimaan pisimmän lenkin koskematta välillä maahan. Suuren osallistujamäärän vuoksi on todella hyvä, että pyöräreitti on suljettu muulta liikenteeltä. 600 osallistujaa kuntomatkalle saattaa kuulostaa ylioptimistiseltä, mutta kun nyt katsoo osallistujalistaa http://www.finntriathlon.fi/index.php?option=com_kilpailu&view=osallistujat&Itemid=32〈=fi, niin voi hyvinkin etteivät kaikki halukkaat pääse mukaan. Kaikkiaan ilmottautuneita on jo 350 ja aikaa on vielä puolitoista kuukauttta itse kisaan. Ja jos kuntosarja alkaa täyttyä, niin sitten vain lisenssiä maksamaan ja kilpasarjoihin osallistumaan.

Link to comment
Share on other sites

Ite en viime vuonna kyllä "joutunut" peesaamaan metriäkään vaikka osallistujia jo silloin oli pirusti. Onko tähän tänä vuonna nyt "lupa annettu" mikäli viivalle lähtevät?

Mutta käytännössä, jos on nopeempi, niin voi mennä ohi, jos hitaampi niin jää 10m päähän edellä ajavasta. Mikäli ryhmän sisällä paikat vaihtuu toistuvasti, niin silloin homma lienee tarkoituksellista.

Rookie

Link to comment
Share on other sites

Osallistujalistaan tulee nimiä aika vauhdilla; puolimatkalla 366 nimeä tähän mennessä. Taitaa tosiaan olla hieman ruuhkaa pyöräreitillä. Mutta kuntosarjan lähtö uintiin voi olla myös mielenkiintoinen; alku voi vaikuttaa potkunyrkkeilyltä. Toivottavasti kaikki selviävät lähdöstä ehjinä. Näyttäisi taas olevan Stubb ilmottautunut mukaan. Ja vielä samaan sarjaan mun kanssa. Mä voisin ottaa tavoitteeksi olla maalissa ennen Alexanderia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy