Jump to content
Juoksufoorumi.fi

AIDS-juoksu su 15.5.2011 (Helsinki, Turku, Tampere, Oulu ja Kuopio)


Recommended Posts

"Helsinki, Turku, Tampere, Oulu ja Kuopio lähtevät yhdessä juoksemaan kohti terveempää maailmaa sunnuntaina 15.5.2011. Lähtö tapahtuu kaikissa kaupungeissa kello 14.00. Reitin pituus on 5 km ja sen voi suorittaa oman kunnon mukaan juosten tai kävellen. Maalissa jokaista juoksun suorittanutta odottaa palkinto!"

http://www.fimsic.org/aids-juoksu/

Pikkutapahtuma, kun hinta ei päätä huimaa (5e, saa maksaa enemmänkin jos haluaa) ja se menee lyhentämättömänä hyvään tarkoitukseen, mukana ollaan.

Link to comment
Share on other sites

Kävin juoksemassa. Ulkopuolisia ei lääkisläisten seassa ollut kovin paljoa, mutta meno oli mukavan rentoa, naiset kauniita, miehet komeita ja vauhti jokaiselle sopiva :)

Tarkoituksenani oli juosta rennosti, kun HCR:stä on vain viikko, mutta niinhän siinä kävi, että kilpailuvietti otti ylivallan ja lähdin kuromaan kiinni yhden selän toisensa jälkeen. Matkaa on tuskin kovin tarkasti mitattu, joten ajalla ei ole niin väliä :) Eikä sijoistakaan pidetty kirjaa, tämä kun ei ollut mikään kisa vaan nimenomaan juoksu- (ja kävely-) tapahtuma. En ollut ensimmäinen enkä viimeinen, se riittää. Ja jos oma reittimittaukseni on suunnilleen oikea, tuli juostua noin samaa vauhtia kuin talvella Aktia-cupin vitosella, mutta nyt se ei tuntunut niin tuskaiselta. Eli kunto on varmaan vähän parantunut. Ja kyllä sen näillä kilsoilla pitäisikin olla parantunut, perikles.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy