Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Juoksijan Cooper, 11.5.2011


Recommended Posts

Helsingin Stadionilla oli mahdollisuus juosta loistavassa säässä ja ammattimaisesti järjestetyssä tapahtumassa ihan virallinen Cooper, jonka järjesti Juoksija-lehti 40-vuotisen historiansa kunniaksi. Mondo-radalla oli sähköinen ajanotto 100 metrin välein. Tapahtumahan ei ollut kilpailu toisia vastaan, vaan ihmiset juoksivat pienissä sekaryhmissä, lähdöt 20 min välein ja kuki sai omasta suorituksestaaan väliajat ja lopputuloksen. Tilaisuus oli mukavan rento, jonne kehtasi tulla oli kunto mikä hyvänsä. Kaikki sai kannustukset, eikä kenenkään tarvinnut lähteä pois tyhjin käsin. Harri H opasti juoksijat optimisuoritukseen ja karsi pois mahdolliset turhat kisajännitykset.

Oli vaan harmi, että osallistujia tuli paljon vähemmän kuin mihin järjestäjät olivat varautuneet. Oli hienot puitteet mutta niin harva löysi paikalle. Itsekin ilmoittauduin aivan viime tipassa, mutta oli hyvä kun lähdin. Olisikohan lauantainen HCR karsinut osallistujia näin keskiviikkona? No, itsekin juoksin vielä sunnuntaina 1/2 maratonin kilpaa, mutta tulin silti. Toinen syy saattoi olla ajankohta klo 15-18, jolloin osalla oli ehkä vielä työpäivä.

Kiitokset vielä järjestäjille. Tällaisia vk-harjoituksia on kiva tehdä porukassa. Oma tulos vastasi sitä, mikä oli päivän kunto, eli ei juuri yllättänyt.

Link to comment
Share on other sites

Lienenkö tyhmä, mutten saa näkyviin yhtään tulosta

Race Timerin sivun ylhäällä on hakulaatikko. Kirjoita siihen prosentti-merkki [ % ], ja paina haku. Se listaa neljä sivullista tuloksia. Alussa on tyhjiä numeroita (liekö dns), ja sitten tulee henkilön nimiä ilman tulosta. Mutta tulokset näkee henkilö kerrrallaan, kun klikkaa nimeä. No, tuloksissa on vain 100 metrin mitapisteet, ilman viimeisiä kymmeniä metrejä. Ne kuulemma laskettiin (extrapoloimalla) viimeisen koko kierroksen keskivauhdin perusteella. Lopputulos ilmoitettiin paikan päällä, vaikka noissa tuloksissa se viimeinen osa puuttuukin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy