Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Recommended Posts

Kiehtooko seikkailu-urheilu, mutta et ole kenties vielä koskaan kokeillut?

Tule mukaan SnowFlakes Seikkailu 2011 multisport-tapahtumaan Espoon Oittaalle sunnuntaina 11.9.2011 klo 8-18!

SnowFlakes Seikkailussa edetään Oittaan kauniissa maastossa 2 kilpailijan joukkueissa jalan, polkupyörällä ja kanootilla. Haluamme houkutella kaikkia seikkailu-urheilusta kiinnostuneita lajin pariin, joten Perus- ja Medium –sarjoissa suunnistaminen on tehty yksinkertaiseksi: riittää, että yksi joukkueen jäsenistä hallitsee suunnistuksen perusteet. Aikaa otetaan kaikille halukkaille.

Reitti on suunniteltu siten, että kaikki osalajit alkavat ja päättyvät Suomen Ladun ulkoilukeskuksesta Oittaalta, joten lajien väliin jättäminen onnistuu tarvittaessa helposti. Järjestämme loppukesästä osanottajille suunnistus- ja melontakouluja, joissa voi oppia perustaidot.

LAJIT: Suunnistus • Pyöräily • Melonta • Quest-yllätystehtäviä

SARJAT: Perus-Ponnistajat: helpohkoa suunnistusta vaihtelevassa, osin mäkisessä ja soisessa maastossa. Kesto pyöräilyineen ja melontoineen on noin 3 tuntia.

Medium-Menijät: helpohkoa, mutta hiukan haastavampaa suunnistusta kuin Perus-Ponnistajissa. Rata on aavistuksen pidempi ja vaativampi. Kesto on noin 4 tuntia.

Pro-Pinkojat: kovakuntoisen, kisahenkisen tiimin valinta! Reitti on selkeästi timakampi ja pidempi. Mukana myös uimapatjailua. Kesto on noin 4-6 tuntia.

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautumisohjeet löytyvät SnowFlakesien kotisivuilta sekä facebookissa SnowFlakes Adventure Team -sivujen kautta.

Luvassa on iloinen ja ikimuistoinen iltapäivä myös katsojille – järjestämme kisan aikana klo 13-16 toimintaa Oittaan ulkoilukeskuksessa sekä lapsille että aikuisille! Yleisöllä on aitiopaikka kannustaa joukkueita ja seurata yllätystehtävien suorittamista ulkoilukeskuksen alueella.

LISÄTIETOJA: Lisätietoja tapahtumasta antaa tapahtuman johtaja Kati Laine, puh. 050 469 5977 Email: kati.laine ät teamsnowflakes.com

Tervetuloa kaikille juoksijoille & muille seikkailijoille!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Muistuttelemme, että kun ilmoittautuu ja maksaa kisamaksun heinäkuun aikana niin pääsee halvemmalla mukaan seikkailemaan! :)

---------------------------

SnowFlakes Seikkailun 2011 innostamana päätimme järjestää aloitteleville seikkailijoille ja miksei myös muillekin opastusta sekä melonnan että suunnistuksen alkeisiin.

Melonnan alkeet järjestetään Oittaalla keskiviikkona 10.8.2011 klo 17.30. Kesto noin 3h. Hinta kerrotaan myöhemmin jahka kiinteät kulut selviävät sekä kouluttajan että kaluston vuokran suhteen.

Suunnistuksen alkeet järjestetään keskiviikkona 17.8.2011 klo 17.30 myöskin Espoon Oittaalla. Osoite on: Kunnarlantie 33 - 39, 02740 Espoo http://www.suomenlatu.fi/oittaa/yhteystiedot/.

Suunnistuskurssin hinta on 15 euroa/ hlö ja maksu suoritetaan käteisellä paikanpäällä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen Anne Dahlgrenille anne.j.dahlgren(at)gmail.com. Hintaan kuuluu karttamateriaali sekä opastus.

Osallistuja tarvitsee suunnistuksen alkeisiin kompassin, juomapullon ja metsässä lenkkeilyyn sopivat varusteet.

Aurinkoisin treeniterkuin,

Hiutale-neidot Team SnowFlakes

www.teamsnowflakes.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy