Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Suomen paskin SE


226
 Share

Recommended Posts

Selvittelin, näin Kuopion 6 h ratakisan kynnyksellä sitä, mikä on tilastollisesti Suomen paskin ultrajuoksun SE. Herrasmiehenä jätin naisten SE:t rauhaan, ja laskin vain miesten tulokset. Luku kuvaa näissä aikaperusteisissa ultrissa sitä kuinka monta prosenttia SE tulos on ME tuloksesta. Ihan vastaavasti voitaisiin matkaperusteiset ultrat laskea toisin päin, eli ME jaettuna SE:llä. Tässä siis vain aikaperusteiset ultrat.

Tähän pitää suhtautua leikkimielisesti ja on ihan selvää, että paljon juostuilla matkoilla ME:t ja SE:t ovat kovempia, kuin harvemmin kisailluilla matkoilla. Eli käytännössä ME-tuloksissakin on "selkeitä ruputuloksia ja huipputuloksia" esim. saman matkan rata, sisärata ja maantietulosten välillä.

6 h maantie 90,3 %

6 h rata 80,3 %

6 h sisärata SE:tä ei ole, joten Suomen paskimman SE:n tittelin saa todella helposti

12 h maantie 84,0 %

12 h rata 89,3 %

12 h sisärata 92,0% (huom. huono ME)

24 h maantie 83,0 %

24 h rata 77,2 %

24 h sisärata 90,0%

48 h maantie 76,7 %

48 h rata 80,7 %

48 h sisärata 66,7 %

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tuon 6d rata ja 48h sisäratatulokset olen jo bongannutkin. Ne on minun ainoita mahdollisuuksia kun menetin ainoaiseni :´(

Ei ole 6d, eikä kyllä 48:akaan ole kovin paljoa suomalaiset juosseet.

Kaikkien aikojen 48h tilastossa on miesten puolella vain 9 eri henkilön tulokset. Ei ihan kaikkein suosituin urheilulaji tuo.

6d:ssä se voi rajoittua vieläkin pienempään porukkaan. Oisko se peräti vain 4 henkilöä? Tai siis 5kpl, jos otetaan väliaika pidemmästä kisasta.

Yllättävän kovat nuo 6h tulokset prosentuaalisesti, jos vertaa pidempiin.

Kaikenkaikkiaan lähes joka kisassa ollaan totuttu Suomen Ennätyksiin viime vuosina. Kohtahan näihin joutuu tekemään tosissaan töitä ;)

Link to comment
Share on other sites

6h sisärata SE on periaatteessa paras virallinen välitulos pidemmästä kisasta eli käytännössä 6h täyttymisen jälkeen seuraava täysi kierros. Tällaiset välitulokset ovat täysin SE kelpoisia. Jos tämän SE:n saisi jostakin kaivettua, niin se voisi pärjätä tässä kisassa varsin hyvin.

Tähän pieni korjaus. Siis välituloksissa ENNEN 6h täyttymistä juostut täydet kierrokset lasketaan mukaan. Ja toisin päin esimerkiksi 100 mailin ennätysaika väliaikana otetaan 100 mailin täyttymisen jälkeen täyden kierroksen kohdalta.

Kaikki ennätykset ovat NIIN PHASKOJA että kannattaa heti kaikkien rientää rikkomaan niitä :-)

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy