Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 10.5.


JussiM
 Share

Recommended Posts

Aamu-PK: 5 km, 0:28. Ei paha, siis ajankohdan osalta, muuten hieman vaikeanoloista. Jalkapöytä arka, tiukempi nauhojen sitominen sen tekee mutta kai tuohon jalka tottuu. Niin, ja pari rakkoa oli vaivaamassa, samasta syystä. Sääri (penikkatauti?) jo kovasti parempaan suuntaan.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Ruokkiksella tv-kova, eli läm 2km@5:30 + tv-kova 5km@4:07 + verr 2km@5:55, yht 9km@4:49. Vaikka mattojuoksuja en noteeraakkaan ennätys mielessä, niin silti oma ennätys tällä samalla matolla 5km matkalla (20:32 oli tarkka) Samaa mattoa käyttänyt kohta vuoden niin vertailuakin voi tehdä.

Ja mikä parasta hengitys ei pelannut kunnolla (vieläkin tosi tukkonen olo) ja salilla oli ilmastointi ilmeisesti rikki, koska lämpöä oli ihan riittämiin, eli tämä ei ollut ns. pöljän päivän tulos =)

Nyt tuusulaa ajatellen loppuaika hissukseen ja toivotaan sateista loppuviikkoa, jotta siitepölyt sitoutus edes hetkeksi maahan...

Link to comment
Share on other sites

Viimeinen kovempi treeni ennen lauantain kisaa. VR 15min sisältäen pari aukkaria + 4x1000m/3min 3.24, 3.22, 3.21, 3.19. Sykkeitä sain vain pariin viimeiseet 164 ja 167. Päälle verraa 25min, sisältäen 5x200m. Nyt ei kyllä kulkenu, jotenki veti hapoille herkästi. Ei ollu lainkaan viime torstain kaltaista helppoutta havaittavissa. Tällä kertaa Keskuspuistossa hiekkatiepohjalla sisältäen hiukan mäkiä. Ehkä viime viikko painoi vielä jäsenissä. Koitetaan palautella tämä tahmeus pois koivista.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy