Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Venice Marathon 23.10.2011


Recommended Posts

Tuolla olisi tarkoitus kokeilla maratonia reilun parin vuoden tauon jälkeen.

Näyttäis lähtö ja maali olevan eri paikoissa. Onko kellään kokemusta onnistuuko huoltojoukoilla liikkuminen siten, että voisivat olla esim. katsomassa lähdön ja maaliintulon, sekä vaikka kerran matkan varrella?

Entä onko hyviä vinkkejä majoituksen suhteen?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itse Venetsiassa on majoitus kallista. Mene Mestren puolelle niin saat edukkaammin. Italiasta tullut kokemus kertoo että mitä pienempi paikka, sen parempi palvelu. Riippuu toki siitä mitä itse kukin haluaa, jos haluat 4 tähden "mitäänsanomattoman" ketjuhotellin niin ole hyvä, niitäkin on.

Huoltojoukoista en tiedä, riippuu siitä millä aikovat liikkua? Jos on vuokra-auto niin onnistuu, tosin Venetsiassahan auto jää sitten aika kauas.

Julkiset yleensä toimii Italiassa hyvin ja ovat edullisia. Maratonreitti tietenkin on suljettu eli hankaloittanee asiaa joka tapauksessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Tältä vuodelta ollutta ja mennyttä mutta seuraava vuosi tulee taas...

kokemuksia, kyllä. starttiin pääsy ei ole monimutkaista, kuljetus toimii. Hyppäät vain bussiin ilmoittautumisen yhteydessä valitsemaltasi pysäkiltä ja siinä se.

Palatessa vesibussia saattaa joutua jonottamaan mutta muutoin kaikki toimii. Ainoana miinuksena mielestäni on tilojen ja vessojen riittävyys ihmismäärään nähden. Maaliin tultuakin oli koko ajan joku käskemässä eteenpäin ja tuonnepäin ja... ehtinyt edes henkäistä maaliviivalla =). Ja ruuhkassa en saanut käteeni ollenkaan ruokailuun oikeuttavaa kuponkia. Ei sitä siinä tilassa ehkä ihan täysillä valoilla ole, on voinut jäädä huomaamatta jotain, mutta juuri siksi järjestelyjen tulisi toimia täydellisesti.

Mutta reitti on hieno ja jos osaa säästellä voimiaan lopun siltojen ylitykseen, on viimeiset pari kilometriä ehdottomasti hienoimmat!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy