Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kalevan kierroksen maraton 27.5.2006 Somerolla


Recommended Posts

Oikein hyvä juoksu - ei valittamista - 3.32.18 on minuutin kevyempi kuin viime viikonloppuna Köpiksessä. Eiköhän tämä käyne Tukholman viimeistelyharjoituksesta.

Noin 12 km kohdalla piti käydä paskalla (otti toista minuuttia). Tankkaus oli vähän pielessä, kun en Somerolta läytänyt banaanikauppaa ja piti sitten 50 min ennen lähtöä ottaa tilalle kuppi kahvia ja korvapuusti. No - tilastollisesti ei paha - paskalle joutuu näköjään noin sadan maratonin välein ;-)

Link to comment
Share on other sites

Juu menihän se vaikka harjoitteluun nähden 4h tavoite aika oli näin jälkikäteen aika kova. Tarkoitus oli juosta leppoisaan vauhtiin tommonen testi mara näin keväällä, mutta mulle ei ainakaan kylmä ilma sopinut sitten yhtään ja kun vettä alkoi tulemaan v-käyrä nousi aika korkeelle. Jalat ovat vieläkin jonkunverran jumissa, eritoten polven takana oleva osuus.

Keskisyke oli 157 paikkeilla ja aikaa meni 3.56.42. Väillä sykemittari näytti liian suuria lukuja ja yhden km-väliajan kekisykkeeksi tuli jotain yli 200. En tiedä paljon noi häiriöt vaikuttivat tohon todelliseen keskisykkeesen, tuskin kovin paljoo. Yhden kusi tauonkin joutui pitämään tuon kylmän kelin takia, ainakin oppi ettei viileellä tankata tollai, vähän vähempi riittää.

Järjestäjiltä oli aivan selvästi hukkuneet semmoiset isot opaste taulut. Ainakin numeroiden haussa oli aikamoinen häslinki. No onneksi meitä juoksijoita ei ollut kovin montaa ja selvittiin hommasta melko helposti. Loppuen lopuksi jäi ihan hyvä fiilis juoksusta ja tapahtuma oli siinä 9- paikkeilla, kun kunnollisia opastekylttejä ei ollut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy