Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 6.5.


Teec
 Share

Recommended Posts

Tämän vuoden eka aamulenkki, aikainen herätys ja autoillen espooseen, josta Jamo57 kanssa köpöttelemään.

läm 1,5km@5:20 + 10,74km@4:42 + verr 1,5km@5:36, yht 13.74km@4:52. Nyt en osaa sanoa missä juostiin ;) mutta paikka oli hyvä, eli kierrettiin 6* 1,79km pitusta kivituhka pinnoitettua kiekkaa. Vauhdit nousi tasasesti 4:49 - 4:24, itse yritin päästä rentoon ei hampaat irvessä vääntöön. Hampaat ei irvessä ollut, mutta tavoteltu rento vauhti löyty vasta loppu puolella.

Täytyy sanoa, että on espoossa hienot maastot lenkkeillä!!

p.s. Niin sitä piti vielä sanoa, että 1:35 alitus viikonpäästä tuusulassa on TiUkAA, tämä arvio silläkin uhalla, että nyt juostiin kivituhkalla ja aamulla... Harmi...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Pitkitkiksenä "maastopuolikas" eli kotoo töihin, sieltä juomapullovyö mukaan ja kohti Ahveniston harjua jota pitkin lammelle. Siellä kierros ympäri ja harjua pitkin takaisin. Yhteensä 21,6km 2h21min parilla juttelu pysähdyksellä. Mahtava tunne huomata kahden tunnin kohdalla laskeutuessa harjulta alas, että jalat on aivan tuoreen tuntuiset!! Hieno lenkki upeassa säässä ja komeissa keväisissä maisemissa! Nyt hyvillä mielin parisuhde reissulle Tallinnaan..

Link to comment
Share on other sites

Työpäivän lopuksi kymppi pk-sykkeellä aikaan 53 min. Vaikka lounas hölskyi vatsalaukussa vielä ja tuntui, ettei tää oikein kulje ja vaikka suurinpiirtein juoksin samaa hölkkävauhtia, niin meninkin minsaa kovempaa, kuin viikko sitten. Sama juttu taisi olla itse asiassa viikko sitten. Entäpä sitten, kun on kaikki kohdallaan... :)

Link to comment
Share on other sites

Eilen vain vähän fillarointia eli juoksusta lepoa ja tänään viimeinen mahdollisuus vaikuttaa huomiseen suoritukseen. Ei nyt kauhean hyvältä tuntunut, mutta uskotaan, että tositilanteessa kaikki sujuu paremmin. Tänään hyvin kevyttä 7 km, jossa välissä 4*370m vähän reippaammin, muttei oikein saanut vauhtia päälle. Mukavan lämmintä oli. Yhteensä

7 km@6:13 min/km, 43:39, avg 128, max 143.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy