Jump to content
Juoksufoorumi.fi

aerotankoon tuleva juomapullo/pulloteline?


hkultala
 Share

Recommended Posts

Myydäänkö tuollaisia suomessa missään, vai pitääkö tilata ulkomailta?

Ja miten tuo kiinnitys noissa toimii, onko riski, että jos tilaa ulkomailta sian säkissä, sitä ei saakaa omiin tankoihin kiinni?

Ilmeisesti jotkut pullot on sellaisia, että pullo pidetään koko ajan tangossa kiinni, ja siitä tulee pilli, josta nestettä voi juoda muuttamatta asentoaan?

Link to comment
Share on other sites

Itselläni on tuollainen pullo joka kiinnittyy muihin kuin Profile Design -tankoihin ainoastaan tuollaisella välikappaleella. Muistaakseni välikappaleella saa kiinnitettya kaikkiin aerotankoihin, tai ainakin kaikkiin "pitkiin" eli ei niihin peesisallittuihin. En ole Suomesta löytänyt, tilasin juuri tuosta linkittämästäni kaupasta.

Pillillä juodaan, ei tartte asentoa vaihtaa, sen kun avaa suunsa. Vetää reilun litran. Suosittelen!

Tosta on muuten kait sellainenkin versio, jossa on kaksi eri säiliötä pullossa ja molempiin oma pillinsä; jos haluaa vaikka laittaa erikseen tujun maltosotkun ja isompaan vettä.

Link to comment
Share on other sites

Ai niin kuin noP? Siinä on se huono puoli, että joutuu irrottamaan kädet, mahdollisesti vaihtamaan hieman ajoasentoa. Ellei väsää siihen jonkun pillikikkakolmosen. Ja siinä mielessä siitä ei liene mitään etua verrattuna rungossa/satulassa oleviin pullotelineisiin?

Vai ymmärsinkö väärten?

Taitaa olla samanlainen ratkaisu. Molemmissa ratkaisuissa taitaa olla omat puolensa. Jos tykkää vaihtaa pulloja tarvittaessa, juomapullo/nippusideratkaisu on hyvä, ja toisaalta isommissa kuopissa ei tule ikäviä loiskahduksia kuten joistakin aeropulloista tulee. Ja toisaalta varsinaista aeropulloa joutuu joka tapauksessa täyttämään myös, ellei sitten monen gallonan leili ole siinä edessä.

Toisaalta asentoa siinä joutuu pilliversiota enemmän vaihtamaan, mutta ei oikeastaan ole ainakaan pidemmällä matkalla ongelma koska sitä jonkinlaista verryttelyä joutuu kuitenkin tekemään.

Link to comment
Share on other sites

Toimivuutta on varmaan absoluuttisesti vaikea määrittää, mutta tosta voi hakea vaikutteita: 10 AeroDrinkiä tai vastaavaa, 0 normipulloa aerotangoissa.

Vaikka itse olenkin aivan armottoman saita, ei tuo n. 30 € mielestäni ole hirveän paljoa hyvin toimivasta systeemistä. Voi vaikka suhteuttaa oman pyöränsä hintaan...

Link to comment
Share on other sites

Ellen ihan väärin muista niin viime vuonna Konalla nähtiin jo useampikin tuollainen tavallinen juomapullo aerobaarien välissä viritys. Taisi olla top kakkosesta molemmilla. Mutta sinänsä ammattilaisten valinnat (tahi menestys) ei nyt varmaankaan kerro noiden eri tapojen paremmuudesta; osa tykkää, osa ei. Kannattanee kokeilla molempia vaihtoehtoja jos mahdollista.

Link to comment
Share on other sites

Yksi ketju

http://forum.slowtwitch.com/Slowtwitch_Forums_C1/Triathlon_Forum_F1/aerobar_bottle_mount_(ala_rappstar)_P2653555

Tosiaan Hedin lollipopilla tai vastaavalla itse rakennetulla vekottimella tuon pullon saa virallisemmin kiinni, varmasti nippusiteetkin ajaa asian varsinkin jos aerobarien välys on pullolle sopiva.

Tuossa on myös kuvattu ja selostettu yksi simppeli ratkaisu josta pystyy juomaan suoraan letkusta. Huono puoli tuossa pillipullossa on se että sitä on vaikea täyttää lennossa eli se sopii lähinnä lyhkäsiin kisoihin. Siinä mielessä aerodrink on edelleen kätevä että se on helppo täyttää ja juoda ajoasennossa, eikä se varmastikaan ole yhtään vähemmän aerodynaaminen kuin tavallinen pullokaan.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy