Jump to content
Juoksufoorumi.fi

V Endurance 24h 25.-26.02.2012


Edwin
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ensi helmikuun lopussa järjestettävän V E24h kilpailun alustavat suunnitelmat on lyöty lukkoon.

Kilpailu jatkuu samassa paikassa Esport Arenalla käytännössä samanlaisin järjestelyin.

Kilpailuun mukaan otettavien juoksijoiden määrä on rajoitettu 125 juoksijaan. Mahdollisen - siis vielä toistaiseksi asiaa ei ole virallisesti päätetty - epävirallisen Pohjoismaisen 24h mestaruuskilpailun takia kilpailuun varataan omat maakiintiöt kunkin maan maajoukkuejuoksijoille. Määräksi on alustavasti suunniteltu 6 juoksijaa kutakin maata kohti, joka tekee maksimissaan 30 maajoukkuejuoksijaa (Islannista tulee tuskin ryntäystä). Lisäksi mukaan tuleville muille eliittijuoksijoille varataan tämän vuotiseen tapaan 20 juoksijan kiintiö. Loput 75 paikkaa menevät ulkomaisten (30 paikkaa) ja suomalaisten (45 paikkaa) juoksijoiden kesken. Käyttämättä jääneet maajoukkuepaikat sekä eliittipaikat tulevat hyvissä ajoin ennen kisaa muiden juoksijoiden käytettäväksi edellisvuosien tapaan. Pidämme oikeutenenamme muuttaa vielä tätä alustavaa paikkajakoa.

Osallistumismaksu on 120 euroa niin kotimaisilta kuin ulkomaalaisilta juoksijoilta. Mahdollisia JK –alennuksia tai seura-alennuksia ei ole.

Ilmoittautuminen alkaa syyskuussa ensimmäisenä viikonloppuna, klo 00:00 perjantai-lauantai välisenä yönä (2. – 3. syyskuuta 2011).

Link to comment
Share on other sites

epävirallisen Pohjoismaisen 24h mestaruuskilpailun takia kilpailuun varataan omat maakiintiöt kunkin maan maajoukkuejuoksijoille. Määräksi on alustavasti suunniteltu 6 juoksijaa kutakin maata kohti, joka tekee maksimissaan 30 maajoukkuejuoksijaa (Islannista tulee tuskin ryntäystä).

Jaahas, se on sitten mahdollisten PM-kisojen maajoukkueeseen kovempi karsinta kun MM-kisoihin... 3+3 juoksijaa / maajoukkue tietää monen rannalle jäämistä.

Eikö voisi ajatella, että maajoukkuekiintiöt olisivat samat kuin MM-kisoissa, eli 6+6 ja sitten, jos (ja kun) paikkoja jää täyttämättä (deadline pv tarpeeksi ajoissa), niin paikat yleiseen jakoon?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Eipäs pääsekään enää muokkaamaan tuota wanhaa viestiä ...

- elikkä tuo paikkajako on hieman saanut uutta päivitystä ja pohjoismaiden mestaruuskilpailukin siirtyi kauemmaksi tulevaisuuteen (neuvottelut eräästä toisesta mestaruuskilpailusta ovat vielä kesken ja vaiheessa ...);

Siis ilmoittautuminen 25.-26.02.2012 Esport Ratiopharm Arenalla juostavaan V Endurance 24 h -kilpailuun alkaa 3.9.2011 klo 00:00.

Osallistumismaksu on 120 € kaikilta ja mukaan mahtuu 120 juoksijaa:

  • 50 suomalaista juoksijaa ilmoittautumisjärjestyksessä
  • 50 ulkomaalaista juoksijaa ilmoittautumisjärjestyksessä
  • 20 paikkaa on varattu kv tason eliittijuoksijoille (miehet 220 km / 24 h ; naiset 200 km / 24 h)

Link to comment
Share on other sites

Ilmoittautuminen alkoi 6 min sitten ja tällä hetkellä listalla on 49 nimeä. Tällä vauhdilla suomalaisten kiintiö menee loppuumyydyksi muutamassa minuutissa.

14 min: 60 ilmoittautumista, suomalaisten lista menee kiinni näillä minuuteilla

EDIT: 33 min ja kaikki suomalaispaikat oli varattu. Jonotuslistalle ja mahdollisille eliittipaikoille voi ilmoittautua emaililla: ilmoittautumiset (AT) endurance.fi

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tällä hetkellä jonotuslistalla on 10 nimeä ja edellisten vuosien perusteella olen aivan varma, että kaikki nyt jonossa olevat pääsevät kilpailuun mukaan.

Muistaakseni viime vuonna jonotuslista "tyhjennettiin" joulukuussa, ja kaikki menivät läpi. Parikymmentä nimeä taisi ainakin mennä sisälle alkuperäisen listan lisäksi. X-Caliber voi oikaista, jos meni faktat pieleen.

Ainiin, itse olen myös jonotuslistalla, ja kun lupasin tarjota Estebanille ilmaisen Tukholman maratonin paluuristeilyn 2013, jos 185km ei ylity v.2012 24h:lla... joten tuo otetaan tavoitteeksi... olettaen, että juoksut lähtevät kulkemaan alkaen lokakuusta. Tuo vastatarjous tosin tuli vasta sen jälkeen, kun mies lupasi minulle saman jos ei pääse erääseen omaan tavoitteeseensa.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy