Jump to content
Juoksufoorumi.fi

22.05.


jogger
 Share

Recommended Posts

Aloitan tässä maanantaipäivälle oman ketjun, vaikka Roadrunnerilla näyttää tuolla olevan vko 21 jo oma ketjunsa. Jotenkin on vain helpompi seurata päiväkohtaisia pakerruksia.

Tänään oli vuorossa vauhtileikittelyä, joka jäi vähän lyhyeksi. Aluksi tv kevyttä reilut 10 minuuttia, sitten 5x400m kovaa ja rennosti, sykkeet paukkuivat 150-155 kovilla kiepeillä, ja rennoilla 135-145. Paluu kotiin noin varttia tv kevyttä. Kaikkiaan mittariin tallentui 57 minuuttia, keskisyke 142, max syke 155, 05.53 min/km, kilometrejä 9.5. Ihan mukiinmenevä fiilis, mutta kova olisi voinut olla kovempaa ja kokonaismatka vähän pidempi. Tapahtui jonkin sortin "ajatusvirhe". Sää oli yllättäen kaunis, aurinkoinen ja lämmin. Kyllä se kesä vielä tulee!

Link to comment
Share on other sites

Lepopäivä juoksusta.

Muuten kyllä ulkoilua ja liikkumista sekä pojan urheilu- ja uimakouluun kuskaamista.:eclipsee_steering:

Siellä se kentän laidalla on hymy herkässä kun katsoo pienten (7v.) lasten temmellystä.

Tulee hyvälle tuulelle.Pitäiskö ottaa oppia ja juossa tuntemusten mukaan?

No,ehkä en kuitenkaan...Mutta yhtä iloisesti!

Link to comment
Share on other sites

Eilisen pitkän jälkeen suuuperkevyt 6.06km, avg. 130(65%). Taino okei jaloille ei välttämättä ihan kevyeltä tuntunut, muttakun tästä nyt sitten on vihdoin tulossa se kevyempi viikko niin ajattelin vähän edes juosta kun tossa viikolla ei niin ehdi..

Huomenna joku lyhyt lenkki vielä ja ke ja to lepoa sitten..

Link to comment
Share on other sites

11 km, johon sisältyi 2x2 km vedot (8.06 ja 8.23). Meni eka veto vähän turhan kovaa ja se kostautui toisessa vedossa. Välissä 1km hölkkää.

Sykkeistä en tiedä mitään, kun rs200 sekosi täysin ja näytti koko ajan mitä sattuu lukemia. Ei pitänyt ainakaan antureiden kuivuudesta johtua, sillä hiki kyllä lensi. Mistä hitosta tuossa on kyse, kun mitään häiriölähteitä ei ollut mailla eikä halmeilla? Taitaa polari lentää kohta metikköön, jos noin sekoilee :mad14:. Ollut käytössä vasta puoli vuotta, joten ei luulisi pattereidenkaan vielä viimeisiä vetelevän.

Link to comment
Share on other sites

Lihaskuntoa & venyttelyjä - lonkka oli päivällä todella kipeä, mutta nyt illalla paljon parempi. Huominen luultavasti vielä lepoa juoksusta ja keskiviikkona sitten kokeilemaan varoen...

Ei pitänyt ainakaan antureiden kuivuudesta johtua, sillä hiki kyllä lensi. Mistä hitosta tuossa on kyse, kun mitään häiriölähteitä ei ollut mailla eikä halmeilla? Taitaa polari lentää kohta metikköön, jos noin sekoilee :mad14:. Ollut käytössä vasta puoli vuotta, joten ei luulisi pattereidenkaan vielä viimeisiä vetelevän.
Onhan se vyö pesty sen kuuden kuukauden aikana pesukoneessa...? Ettei ole liiankin hikinen - nimim. "Näin kävi mulle".
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy