Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Mitä mieltä Ikean tuotteista?


Umpimähkä
 Share

Mitä mieltä Ikean huonekaluista?  

41 ääntä

 1. 1. Mitä mieltä Ikean huonekaluista?

  • Hinta-laatu-suhde hyvä eli suosittelen
   23
  • Kohtalainen, anopille suosittelisin
   11
  • Paska, vihamiehelle suosittelisin
   5
  • Ihan paska, en suosittelisi kenellekään
   5


Recommended Posts

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ollut kirjahyllyjä, lipastoja, sohvaa ja jotain muuta sekalaista. Muistakin huonekalukaupoista tullut ostettua kamoja ja hintaluokassaan Ikean kamat hakkaan kilpailijansa 100-0. Hinta edullisempi, laatu samanlainen, kokoaminen ajatellumpaa sekä yksinkertaisempaa. Ikea kamoissa oikeasti laatikossa tulee ne kamat, mitä tarvii kokoamiseen, kun kilpailijalla oletus oli, että ihmiseltä löytyy tukku työkaluja mm, pora puuttuvien kiinnitysreikien tekemiseen.

Ikea sohva oli ok ja meni vaihtoon, kun halusimme isomman. Mieleinen korvike löytyi Iskusta ja laadullisesti en ole kokenut sohvissa olleen eroa. Ikea sohva oli alusta alkaen pehmeämpi, joten vaikea sanoa lössähtikö nopeammin kuin Iskun versio. Sohva meni kuitenkin perhetutun tyttärelle uusiokäyttöön.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä sieltä hyviä Hodareita saa Tombe:)..Huonekalujen laadusta en sinänsä sano mitään muuta, kun nuorisolle kelpaavat hyvin ..ainakin meidän 12 ja 14 veeläiset neidit "löytää" itselleen sopivia.Plussana helppo koottavuus,(jopa insinöörit saa ne koottua) ja osat on AINA kaikki mukana paketeissa.Nahkasohva ostettiin kyllä sieltä konkkaan menneestä yrityksestä ja on helvatan hyvä.

"Koiratestin" saamme mekin sitten loppukesästä teetettyä mööpeleille.

Link to comment
Share on other sites

Infernaalinen paikka. Aivan kamala. Kalusteet on silkkaa pas**aa ja ovelasti tehty labyrintti huijaa ostelemaan muovikrääsää, mitä ei oikeasti tarvi. Kerran katsottiin Ikean keittiötä, mutta homma kaatui siihen, että tarvittavien nippeleiden etsiminen sieltä varastopuolelta olisi vienyt pari vuotta....ja mukaan olisi kuitenkin tarttunut ainakin yksi väärän värinen ovi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy