Jump to content
Juoksufoorumi.fi

10 -20km kilpailuja toukokuun alussa?


Recommended Posts

Tuusulan maratapahtuma on lauantaina ja Aviapolis sunnuntaina. Näiden kahden kesken on tullut väännettyä kättä. Aviapolis vienee voiton, koska on lähempänä, ja kympin noteeraus kiinnostaa enemmän kuin puolikkaan tällä hetkellä. Täytyy vaan toivoa, että kympin matka on aikalailla oikein, jotta saa vertailukelpoisen tuloksen.

Link to comment
Share on other sites

Tuusulanjärven 10km sopisi juuri hyvään saumaan. katselin viime vuoden aikoja ja heräsi kysymys onkohan reitti kuinka raskas?

En ole juossut reittiä mut pyörällä olen ajanut. Melko mäkinen mutta eivät ne mitenkään erikoisen isoja tai jyrkkiä mäkiä ole, pikku nyppylöitä ennemminkin. Mitään kympin ennätysjuoksua tuskin kannattaa lähteä kuitenkaan hakemaan. Mulla olis tarkoitus kyseisessä tapahtumassa puolimaraton käydä juoksemassa läpi :-)

Link to comment
Share on other sites

Mitään kympin ennätysjuoksua tuskin kannattaa lähteä kuitenkaan hakemaan.

Mietin, että kuinka paljon kympillä vaikuttaa se reitti ja kuinka paljon se kilpailutilanne. Joku kirjoitti viisaasti muistaakseni Taaborin hölkkä -ketjuun, että pitää oppia juoksemaan sellaisella epämukavuusalueella ja sellainen kunnon raasto tapahtuu mielestäni silloin, kun ympärillä on sikana jengiä kuten esim. Midnight Runissa oli. Niinpä moni teki enkan, vaikka oli mäkiäkin runsaasti. Sen sijaan esim. Aktia Cupissa välillä joutuu juoksemaan yksikseen, joten vauhti putoo. Eli kun porukka on kuin pipoa niin sitä saa itsestään enemmän irti tuollaisella pikamatkalla, vaikka reitti ei olisikaan niin helppo.

Link to comment
Share on other sites

Kävin kattomassa Aviapoliksen sivuilta tuloksia viime vuodelta. Oli yllättävän vähän osallistujia... Hitaana kuntojuoksijana vähän epäilyttää ottaa osaa tapahtumaan, jossa ei voi hukkua massaan. Niin ja täytyy myöntää etten haluaisi olla viimeinen, se vasta olisi noloa. Vähäisistä juoksutapahtumakokemuksista tiedän, että mulla tarvii olla "jänis", jota seuraan jonkin aikaa ja jonka voin sitten aina ohittaa ennen uuden "jänisuhrin" valikoimista. Siitä tulee onnistunut fiilis, kun saa ohitella muita juoksijoita. Aviapoliksessa tuskin niitä jäniksiä riittää ja saattavat olla liian nopeita...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy