Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Toinen Pääsiäispäivä 25.4.


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Noniin, sain minäkin avattua t-paita-kelit. Hiki tuli silti, yllättäen. Alkaa housut käydä aika lämpimiksi, kynnys trikoiden kokelemiseen taitaa vain yhä olla liian suuri. :icon_redface:

Mutta itse lenkistä: 9,6 km aikaan 0:58. Jälleen ilman sykedataa. Ihan kohtuullinen vauhti, ehkä kunto ei vielä viikoissa ehdi täysin katoamaan. Pohkeet jälleen kovin voimattomia, vertyivät sentään jossain määrin lenkin edetessä. Ehkä tukkoisuutta voi selittää valvotulla yöllä... :znaika: Mutta mikä tärkeintä, ei tuntemuksia polvissa! :038:

Link to comment
Share on other sites

Jäi eilinen väliin, joten tänään yhdistetty pitkis ja vähän tv-reipasta eli kolme kierrosta Aulangon rinkulaa (6,4 km), joista kaksi ensimmäistä hölkötellen ja kolmas reippaammin. Reitillä on aika reilusti nousua, toki myös laskua ja sellaisesta vaihtelusta jalat pitävät. Alustakin on vielä melkoisen joustava, joten Aegikseillakin pärjäsi koko matkan. Ehkä niillä uskaltaa lähteä myös HCR:lle, onhan sielläkin tuota puistometsää. Mäistä johtuen syke oli kyllä ylhäällä, mutta ei ihan taivaissa. Geeliäkin tuli otettua parilla juomatauolla, ihan muodon vuoksi. Koko matka meno-paluineen yhteensä

24 km@6:14 min/km, 2:30, avg 144, max 163.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy