Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lankalauantai 23.4


Derkatch
 Share

Recommended Posts

  • Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

12,5 km varovasti kiihtyvä 6.30 - 4.50, ulkona ja hyvä keli. Pari päivää ja ulkoreitit sulat, enää

siellä täällä 50 - 100m pätkissä lunta, siis pituussuunnassa. Tämä Espoon keskuspuistossa.

DS-Trainereilla juostuna takareisi saattaa jopa hiljalleen kuntoutua, varsinkinkun saan

ens viikolla uudet pohjalliset.

Link to comment
Share on other sites

Aamulenkki, aivan uusi kokemus! Vai lasketaanko kun hereillä oltiin jo viideltä ja ulos pääsi vasta kiekko-ottelun jälkeen? Mutta ei lainkaan hassumpaa, asiaan ei voinut olla vaikuttamatta, että kyseessä oli pisin lenkki viikkoihin. 7 km, 0:43. Hyvät tuntemukset polvissa, peräti. Kovin väsyneiltä jalkapohjat ja pohkeet tuntuivat, loppua kohden tuntui pohkeissa tapahtuvan jonkinlaista aukeamista. Siihen oli hyvä lopettaa, ettei aivan lähde käsistä. :icon_redface:

Nyt malttia...

Link to comment
Share on other sites

1h 40min kauheassa kelissä, pölyä oli sen verran ilmassa että syke oli alkuun 10 ja loppuun 20 pykälää enemmän kuin eilen illalla pimeässä ja vauhti kuitenkin vielä huonompi. Kurkku kuiva kuin rekkamiehen rukkanen aavikolla. No, mulle ihan jokakeväinen ilmiö. Talvella on kylmä ja liukasta, keväällä tukehtuu katupölyyn, kesällä on kuuma ja tukehtuu siitepölyyn ja syksyllä on hieno juoksukeli... Lisäksi tänään oli lyhyistä trikoista huolimatta kuuma kuin saunassa kun menin laittamaan pitkähihaisen päälle. Sinänsä kaunis auringonpaiste ja avovettä on jo kaikkialla, kannattaisi varmaan siirtyä juoksusta avovesiuintiin.

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen lenkki 9 päivään. IHAN LIIAN KUUMA, joka on vain hyvä asia, ja joka johtui vain järjettömästä pukeutumisesta. Tästä eteenpäin peruslenkit vedetäänkin ainakin seuraavat 5kk lyhyissä. Lämpötilasta (ja paskasta kunnosta) johtuen lenkin pituus lyheni ja vauhti koveni, kun yritin vähän juostakin keskiviikon pariviestiä silmällä pitäen.

5.01km, 22.18, 4.27/km

http://www.endomondo.com/workouts/9554306

Link to comment
Share on other sites

Vajaa tunti ja kymmenen jalkojen ulkoilutusta, TE 4.2, avg 147, max 171, 800 kcal, mittarin mukaan 13,2 km eli oikeasti luokkaa 12,9 km - siis 5:25 per kilsa. Puijo kiertäen vastapäivään ja aina tuntui olevan vastatuuli, kummallista. Eka puoli tuntia meni pk-kevyesti, sitten alkoi syke nousemaan ja kympin jälkeen iski väsymys vaikka vain hölköttelin. Ei ole kestävyyttä pohjalla ollenkaan, kuukauden päästä tulee olemaan mielenkiintoinen Tukholma. Voi toki pieni kurkkukipukin vaikuttaa asiaan mutta pitkä matka on edes syyskuntoon. Onneksi oli sentään kaunis ilma.

Muokattu
vauhdin lisäys
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy