Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Futisäijän juoksukunto nousuun


Höntsyilijä
 Share

Recommended Posts

Varmasti moni palstalainen pelailee pallopelejä muun kuntoilun, kuten juuri juoksun ohella. Itse aloitin säännöllisemmän lenkkeilyn viime keväänä. Kevään ja viime kesän/syksyn aikana tuli juostua 8-15km:n lenkkejä 1-2/vko:ssa. Peruslenkkini on 8,5km. Talvella tuli hiihdettyä 600km, jolloin peruslenkki oli reilun tunnin kestänyt 16,5km. Nyt keväällä on pari perus juoksulenkkiä takana.

Palloilulajeja tulee tosiaan pelailtua siten, että talvella on kerta pari viikossa säbää, futsalia kerran kolmessa viikossa kaksi peliä samana päivänä. Kesäisin sitten futista kerran pari viikossa, säbä on juuri jäämässä pois.

Lisäksi kesäisin ajattelin tehdä kerran viikossa tai parissa viikossa puolentoista tunnin pyörälenkin. Tämä lähinnä jalkojeni "hyvinvoinnin" vuoksi.

Kun kerran speksit ovat nämä, niin miten Sinä toteuttaisit juoksulenkit? Kuinka pitkinä ja olisivatko ne vain palauttavia, koska pallopelit ovat kuitenkin kohtuu kuorimittavia? Esmes kerran viikkoon futispeli on 1,5h vain pienellä väliajalla 5. divarissa. Ajattelin siis juosta 1-2 kertaa viikossa.

Salilla muuten rehkin kerran viikossa, mitat 180/79.

Kiitos jo etukäteen mielenkiinnosta ja vastauksista!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy