Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tikkahölkkä, Tikkakoski, La 23.4.2011


Recommended Posts

Tikkahölkkä tikattu ennätysaikaan.

Kuin myös.

Varsin onnistuneella juoksulla loppuaika 38:27 (3:51/km). Juoksu-uran ensimmäinen palkintosijoitus tuli myös, kun seudun kovakuntoiset yleiset miehet olivat ilmeisesti pääsiäisen vietossa. Kunto on lupaavan kohdillaan kesän koitoksia ajatellen, kun kovia harjoituskilometrejä on takana vasta kourallinen.

Taktisesti tuli töpättyä hieman, kun varmistelin alussa jääden liian hitaaseen porukkaan (joka tosin sekin meni alun nopeat kilometrit 3:50-vauhtia) ja päästin pari hyvää nopeampaa selkää karkuun. Kun kiristin vauhtia ja jätin alkuporukan, sainkin juosta suurimman osan matkaa yksin, mikä oli henkisesti raskaampaa kuin hyvän peesin kannoilla roikkuminen. Karkuun päästetyt kaverit sain kuitattua parin viimeisen kilometrin aikana, mutta ehkä loppurutistus jäi vähän vaisummaksi koko matkan oltua yksin vääntöä.

Estejuoksijaksi allekirjoittaneesta ei ole. Reitillä oli aika tarkalleen yksi pieni lammikko, jonka olisi voinut välttää muutaman kymmenen senttiä askelta sovittamalla, mutta tulihan siinä kenkä kasteltua. Hiekkatiet olivat paikoitellen aika huonossa kunnossa, mikä mäkisyyteen yhdistettynä vei vannoutuneelta asfalttijuoksijalta viimeisen terän. Pari kaveria oli verinaarmuilla juoksun jälkeen, kun routavauriot tai muut kuopat olivat päässeet yllättämään.

Link to comment
Share on other sites

41:20

Aika rankkaa oli. Eka kilometri aika hidas, sitten lisäsin vauhtia ja ajattelin kokeilla ennätysvauhtia (siitä jäin lopulta 50 s), sitä ei tarvinnut kilometriä kauempaa kokeilla, kun oli pakko hieman passata. Se 41 min olisi taas ollut toiveissa, mutta ei tuota 20 s:a olisi mitenkään saanut rypistettyä pois.

Keli oli vallan mainio.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy