Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Äänestys: Junnun markkina-arvo tulevaisuudessa


Junnu
 Share

Junnun markkina-arvo  

78 ääntä

 1. 1. Junnun markkina-arvo

  • Hyvä. Elämämkokemusta ja vastuuntuntoa arvostetaan ja se Elovena-tyttö löytyy vielä.
   63
  • Kohtalainen. Lapset ovat jarruna uudelle suhteelle.
   4
  • Ei täysin menetetty. Ehkä joku yh-äiti + lapset eli vastaava paketti saattaa vielä tarttua koukkuun.
   13
  • Vanha läski lapsineen ei kiinnosta ketään.
   0


Recommended Posts

Jotta tämä homma ei menisi ihan synkistelyksi niin ajatellaan tulevaisuutta hieman vaikka näin leikkimielisesti.

Tilanteeni voi lukea "läheisen menetys" -ketjusta, en siitä ala nyt tässä jauhamaan enää.

Tulee mietittyä että kun tästä jaloilleen selviää niin mikä on tuleva markkina-arvo tällaiselle kokonaispaketille joka sisältää reippaan 36v. urheilijanuorukaisen sekä 7- ja 9-vuotiaat pojat.

Ja eikun äänestämään ja kommentoimaan jos siltä tuntuu.

Tietty naisten kommenteilla on suurempi painoarvo :smiley:

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kävi mielessä vastata vaihtoehto d) Vanha läski lapsineen ei kiinnosta ketään, mutta päädyin kuitenkin vaihtoehtoon a), koska olen suht samanikäinen ja koska itselläni on suht samanikäiset kaksoset. Eli vedin siis tässäkin kysymyksessä kotiin päin.

Se tosin ei poista sitä faktaa, että vanhoja (ja läskejä) tässä ruvetaan pikkuhiljaa olemaan ellei jo olla. Mutta ehkä ne (siis me) kiinnostavat niitä toisia vanhoja ja läskejä?

Link to comment
Share on other sites

Tulee mietittyä että kun tästä jaloilleen selviää niin mikä on tuleva markkina-arvo tällaiselle kokonaispaketille joka sisältää reippaan 36v. urheilijanuorukaisen sekä 7- ja 9-vuotiaat pojat.

Perkele, noilla spekseillä mäkin olisin melkeen valmis eheytymään homoksi ja nappaamaan sut pois kuleksimasta jos olisin itse vielä markkinoilla. Eli turha olla huolissaan, eukot kaatuilee toistensa päälle sun porstuassa jahka olet siihen valmis.

Link to comment
Share on other sites

Aikuiset naiset (ei siis tarkoita pelkästään rupsahtaneita keski-ikäisiä) arvostavat vastuunkantamista ja sitä nyt joudut tekemään yli oman tarpeen. Pisteitä siis kertyy väistämättä.

Urheilullisuus johtaa vähemmän rupsahtaneeseen kroppaan ja siitäkin tulee väkisin pisteitä. Liika urheilullisuus voi olla myös riski, jos se kuulostaa "ei koskaan kotona" -tapaukselta.

Pisteitä tulee myös siitä, ettei yksinhuoltajuus ole oma valinta. Tästä siis sekä säälipisteitä että järkipisteitä. On eri asia joutua yh:ksi onnettomuuden seurauksena kuin puutteellisten parisuhdetaitojen vuoksi.

Kunnon parisuhdetaitoisista vastuuntuntoisista vapaista miehistä on markkinoilla huutava pula. Kaikki kelvolliset ovat varattuja ja moni on joutunut tyytymään rippeisiin. Pidä varasi, etteivät naiset revi sinua palasiksi!

Link to comment
Share on other sites

Juu, avioeroyksinhuoltajat ainakin itseä mietityttäisi, että mitäs vikaa miehessä on, kun on eroon päädytty...

Mutta lesket ovat asia erikseen:) Varsinkin urheilulliset sellaiset. Tuskin ikäsi tai lapsesi ovat este uudelle suhteelle, jos löytää mukavan kumppanin, joka todella välittää juuri Sinusta. Sauli Niinistö hyvänä esimerkkinä... Mahtava mies:)

Ehkä ongelmallisin kohta on se, että mistä on hyvä paikka löytää uutta kumppania, mutta ehkäpä harrastusten tai vaikka juoksufoorumin kautta voi löytyä samanhenkinen kultakimpale matkaan;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy