Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
Jslope

Mistä Karhun M10 iä vastaavat kengät?

Recommended Posts

Vanhoja keltaisia M10 Karhuja oli kuukausi sitten vielä Lahden Budget Sportissa, nykytilanteesta ei ole tietoa.

Muä en oikein osaa kategorioida M10:jä mihinkään? Kisakengäksi ne on musta liian painavat ja kömpelöt ja mulla ne on jääneetkin ihan yleiskäyttöön. NB 905 on paljon nöyrempi ja notkeampi ja kisamainen kenkä kuin M10... ainakin se keltainen malli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä siirryin Karhun M10 New Balance 905 käyttäjiksi kun kengät kuluivat puhki. Minun mielestä ovat ominaisuuksilta aika samanlaiset ja molemmat istuvat jalkaani todella hyvin. Kannattaa tutustua!

Täällä on päinvastainen tilanne. Harkitsen Karhun M10:ä kun New Balance 905:tä on lähes mahdoton löytää. 4runnersilla on ollut satunnaisia kokoja myynnissä silloin tällöin eikä luvatut toimitusaikataulut toimi ollenkaan. :tiili:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ehdotan soittoa etukäteen, mikäli reissulle ei löydy muuta tarkoitusta - ainakin jos kuulut niihin, joiden päivän yksikin turha reissu voi pilata.

NB:n maahantuoja on Brand New Sports, joka tarjoaa kotisivukseen www.newbalance.fi joka ainoastaan vie osoitteeseen www.newbalance.co.uk jonka valikosta ei edes löydy Suomea. Sähköpostiosoitteesta info@newbalance.fi joko kannattaa kysellä tai sitten ei...

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ehdotan soittoa etukäteen, mikäli reissulle ei löydy muuta tarkoitusta - ainakin jos kuulut niihin, joiden päivän yksikin turha reissu voi pilata.

Aina kannattaa soittaa ja kysyä myös onko kokoa. Se voi nimittäin olla, että juuri oma koko on finito. Mähän lähdin Tukholmaan aikanaan lentäen ostamaan kevyitä tossuja. Ajatus oli NB905, mutta sitten kohtalo puuttui peliin. Lento oli niin myöhässä, että ehdin olla vain 1,5h Stokiksessa. Löplabbetin myymälässä ei ollut kokoani tuosta tossusta ja toiseen myymälään en olisi ehtinyt. Niinpä kokeilin muita vaihtoehtoja, paitsi Asicsia en suostunut kokeilemaan. Ehdottomasti paras kaikista muista merkeistä oli Mizunon Wave Elixir 5 ja sittemmin on käynyt niin hassusti, että nyt minulla on aika monta paria Mizunoita. Jos on valmis improvisoimaan sen mukaan, mikä tuntuu jalassa hyvältä, niin voi käydä vähän eri tavalla kuin on alunperin suunnitellut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multa vietiin myös "kengät alta", kun M10:it loppuivat kaupoista. En tosin ollut omistanut niitä kuin yhdet, mutta maraton ja puolikas menivät niillä niin kivasti, että olisin voinut ostaa toisetkin. Kun vielä toisenkin parini, eli Niken Skyloneiden, myynti lopetettiin, olin pienoisessa paniikissa. Heräsin n. kuukausi sitten kenkäongelmaani, koska toukokuun lopulla olisi tarkoitus juosta mara ja kenkiä ei näyttänyt matkalle olevan. Omistan Adidaksen Adizero Adiokset, mutta niillä en neljäkakkosta uskalla vetää. Siksi sokko-ostona Briteistä astetta jykevämpi Adizero Boston 2 ja nyt kenkäongelmani on ratkaistu. Eli jos Adidaksen aavistuksen kapeampi lesti sopii jalallesi, niin kehotan kokeilemaan. Aegis on ilmeisesti vähän samantyylinen ja sitä löytyy kivijalkaliikkeistäkin kivasti. Omalla kohdallani DS Trainereissä eivät kestä jalkapohjat, Skylonit ja M10:t olisivat hyviä, vaan kun niitä ei myydä. Adidaksilla siis mennään ja malliston laajuutta katsellessa tulee mieleen, että joku muukin voisi Adduista saada kaverin lenkille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy