Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 9.4


Pete L
 Share

Recommended Posts

15,25km (4.35/km). Matkan varrella pari kilsaa lähellä nelosta, viimeinen 3.45. Ennen lenkkiä jalka infernaalisen kipeä. Lenkin jälkeen vain vähän. Vauhti on siinä mielessä arvio, että eräs vanha tekijä pysäytti minut alamäessä ja kehui askeleeni rentoutta. Sarkasmi on taiteenlaji.

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen veto harjoituksesta 2 x 32 km (5.20 min/km), palautus 16 h. Eli jonkinlainen ultrajuoksijan tupla; kirkas ajatus olisi tehdä toinenkin kahden viikon päästä eli kolme viikkoa ennen kuuden tunnin neitsytmatkaa. (Jos huomenaamuna ei sukkia saa jalkaan yhdellä jalalla seisten tai jos lehden nosto postiluukun alta ei onnistu jäykkien etureisien takia, täytyy tietenkin käyttää tervettä järkeä ja vaihtaa plään peehen.)

Ensimmäiset 40 min syke heitteli maastosta riippuen herkästi 62% ja 76% välillä, sitten mentiin tasaisemmin 64% ja 74% välillä, mutta viimeiset 20 min vaihteluväli oli 71-79%. Jotain selittää tietysti olosuhteisiin nähden yllättävän lämmin keli, mutta taisi tuossa myös paljastua ultrakunnon hataruus. Eli 5.20 min/km ei välttämättä ole riittävän nöyrä 6 h kisan tavoitevauhdiksi.

PS juomaa kului 0,7 l pullo vettä, pullo mustikkakeitto/vesi fiftififtiä, puoli pulloa maustekurkkupurkkilientä ja puoli pulloa vettä, tässä järjestyksessä.

PPS päätin kokeilla yleistä tervehtimispolitiikkaa, mutta kun vain kahteen (noin kahdestakymmenestä) juoksijaan sai edes silmäkontaktia, en oikein uskaltanut edetä suullisen tai plastillisen kommunikaation tasolle. No, ne kaksi vastasivat suht iloisesti. (Niin ja se yksi, jonka ohitin ja jolle hihkaisin jotain, mitä pidin smooltookkina, taisi ottaa sen jonain aivan muuna...)

Link to comment
Share on other sites

Ehkä tämä taas tästä, ensimmäinen kunnon "harjoitus" kahteen ja puoleen viikkoon. Takana viikko totaalilepoa ja tällä viikolla paluuta rytmiin.

Tänään ohjelmassa 3*2km, joten sitä sitten toteuttamaan. Samalla korkkasin uudenkarheat viher-mustat Aegikset, jotka eilen tarttuivat mukaan kaupasta. Ihan mukavilta tuntuivat. Kantapää ei vaivannut oikeastaan juoksun aikana ollenkaan, vähän jäykisteli juoksun jälkeen. Lisävaivaksi sain keskiviikkona toisen jalan pohjaan kunnon rakon, joka tänään vielä nipisteli compeedin käytöstä huolimatta, mutta tokeni, kun vedin kengännauhat kunnolla kireiksi.

Kaks-tonniset lähtivät tietysti liian kovaa (lähes tuollaista Joken tahtia), joten alun jälkeen jouduin aina hidastamaan, viimeisen annoin sitten mennä (9:37-9.25-8:58). Kävelypalautukset 3 min. Yhteensä

12 km@5:39 min/km, 1:08, avg 150, max 173.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy