Jump to content
Juoksufoorumi.fi

August Väkevän Muistokilpailu 30.04


Recommended Posts

Pistetään nyt mainostaen August Väkevää eli Majakka ja Sivuvaunu -kilpailua tälläkin foorumilla.

Kyseessähän on juoksijoille siinä mielessä haastava kilpailu, että se mahdollistaa -suorastaan pakottaa- taktikoinnin. Haastaapa jopa järjen käyttöön.

Idea sangen yxinkertainen eli kaksi henkilöä ja yksi polkupyörä ja vain yksi henkilö kerrallaan saa ajaa polkupyörää. Se että miten ajajaa vaihdetaan ym jätetään kilpailijoitten vapaasti päätettäväksi.

Kilpailuhan on syntyisin Peräkylän Ponnistuksen ajatushautomossa, mikä kertoneekin olennnaisimman. Loppu selviää sivuiltamme:

http://www.perakylanponnistus.com/kilpailut/majakka.php

Terkuin

TT

Link to comment
Share on other sites

Kilpailuohjeissa mainitaan pyörän mallin olevan vapaa. Lasketaanko tässä kisassa myös kickbike polkupyöräksi? Sitähän ei poljeta, mutta tämä ei liene kynnyskysymys. Kuskin vaihto menee kickbikellä nopeammin kuin pyörällä, mutta toisaalta eteneminen sillä on rasittavampaa kuin polkupyörällä.

Kysymykseen ei ole aiemmin törmätty, mutta kun nyt törmätään niin otetaan kantaakin:

Järjestäjät eivät katso kickbikea polkupyöräksi. Kyllä sen pitää olla oikea polkupyörä (2 pyörää (ihan liikenneturvallisuuden nimissä lienee järkevää kieltää sirkuspyörät) (alle 6-vuotiaille voidaan sallia apupyörät), ei sähkömoottoria, etc). Yritetään lisätä sivuillekin vielä tarkennus tästä.

Toki voidaan keskustella siitä olisiko kickbike lopputuloksen kannalta nopeampi vaihtoehto kuin polkupyörä, mutta se nyt ei ole relevanttia.

MOT

TT

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kisa tuli suoritettua sääntöjen sallimissa rajoissa. Vedettiin homma läpi erittäin lyhyellä vaihdolla. Vallan mukavaa raastoa eikä loppuosuuksilla pyörän päällä juurikaan enää palautunut :D Oma salainen tavoiteaika tuli ylitettyä joillakin sekunneilla, joten erittäin hyvin oltiin omat voimavaramme laskettu. Viimeisiksi jäätiin, joten jotain petrattavaa jäi ensi vuoteen :) Aika huikea 1:40:14.

Mukava kilpailumuoto ja erittäin tervehenkiset palkinnot. Kiitokset järjestäjille!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy