Jump to content
Juoksufoorumi.fiKarhu-viesti


jouni.makela

Recommended Posts

Onko Herra47 tässä tapahtumassa mukana? Hän jos kukaan on Suomessa Karhu-asiantuntija. Oliko se teekkareilla, joilla oli aikanaan sellainen laji kuin 110 metrin A-oluet, joten ei tämä porilaisten olutjuoksu täysin ainutlaatuinen ole.

Olen sitä itsekin osallistunut teekkarina kaljaviestiin mutta kalja ei ollut Karhua.

Huomenna kirmaisen Karhu-viestissä työporukassa, hyvä yhteishenkeä kasvattava tapahtuma tulossa.

Link to post
Share on other sites

hyvä yhteishenkeä kasvattava tapahtuma tulossa.

Kompit tälle, viimevuonna ekaa kertaa matkassa ja kokemuksesta tuli yksi koko vuoden kohokohdista urheilun saralla. Hyvähenkisen tiimin riveissä juokseminen oli ainakin henkimaailman puolella ihan jotain muuta kuin yksilösuoritusten taapertaminen. Tältä vuodelta odotan tapahtumalta suuren urheilujuhlan tuntua ja itseltä mukiinmenevää suoritusta.

Viestit ovat mielestäni hölkkätapahtumien maailmassa yllättävänkin harvinaista herkkua, liekö sitten raskaammat järjestelyt tähän pääsyynä.

Link to post
Share on other sites

Kertakaikkisen hieno tapahtuma ainakin viime vuonna ja odotukset kovat myös tälle vuodelle. Tosin oma vauhti on lääkekuurin väsyttämänä tasoa etana-kilpikonna-flyygeli, mutta jospa siitäkin osaisi sitten nauttia. Toivotaan että nähdään tänäkin vuonna kova taisto kahden nimeltämainitsemattoman seuran välillä, jotka kamppailevat omaa taistoaan kaukana kärjen takana.

Link to post
Share on other sites

Tänä vuonna olen toista kertaa lähdössä verottamaan seurani tulosta. Eiköhän kuitenkin päästä kymmenen parhaan joukkoon seurasarjassa, jos jälki-ilmoittautumisia ei tule kovin montaa. Viime vuonna taisi olla kahdeksan seuraa mukana miesten sarjassa. Saa nähdä onnistutaanko tänä vuonna tarjoamaan Professorin porukalle vastusta. Professori kumppaneineen pitää tosin olla aika lailla viime vuotista heikommassa vedossa, jotta tämä onnistuisi näillä näkymin. Oma haasteensa on ollut nyt parin viikon aikana yhdistää satasen ja 5-6 km matkan treenit. Mitenkään optimaalista se ei ole ollut, mutta omasta mielestäni se on onnistunut kuitenkin kohtuullisen hyvin. Huomenna sitten näkee miten kulkee. Sääksi lupaillaan 5C ja aurinkoista tai korkeintaan hieman pilveä. Tuulta lupaillaan 5-8 m/s luoteesta, eli vastatuulta näyttäisi tulevan.

Link to post
Share on other sites

Stubb kertoo facebookissa että hän juoksee 11km avausosuuden.

Huomenna la 9.4. oikea toimintapäivä Salossa, Turussa, Raumalla ja Porissa! Salossa kauppakeskus Plazassa klo 9:30 ja torilla klo 10. Turussa torilla klo 11:10 ja kävelykadulla klo 11:45. Raumalla Karhu-viesti, juoksun 1. osuus 11 km klo 14. Porissa tapahtuma-aukiolla Itäpuisto 7 klo 15:45.

Hyperaktiivinen ulkoministeri Suomella ;)

Link to post
Share on other sites

Pitihän sitä käydä vakoilemassa tuloksia. Mensongehan on ihan hirveessä tikissä. Eka osuus mennyt ihan lentäen. Hyvin tuntui kulkeneen muillakin "sepoilla" joukkueessa. Siellä on velmuiltu oikein urakalla ;) Ja kalmannikin pisteli alle nelosen vauhtia eka osuuden, ja Stubbi jäi kuin jäikin parin minsan päähän. Loistoveto.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy