Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Karhu-viesti


Recommended Posts

Suomen suurin maantiejuoksuviestitapahtuma juostaan lauantaina 9.4.2011

mukana mm. Samuli Vasala, Tommy Ekblom, Alexander Stubb

207 joukkuetta ilmoittautunut ennakkoon.

50km 7 osuutta Raumalta Poriin

vaihtoehtoisesti lyhyempi

35km 5 osuutta Eurajoelta Poriin

http://www.porinkuntoilijat.fi/karhuviesti

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Onko Herra47 tässä tapahtumassa mukana? Hän jos kukaan on Suomessa Karhu-asiantuntija. Oliko se teekkareilla, joilla oli aikanaan sellainen laji kuin 110 metrin A-oluet, joten ei tämä porilaisten olutjuoksu täysin ainutlaatuinen ole.

Olen sitä itsekin osallistunut teekkarina kaljaviestiin mutta kalja ei ollut Karhua.

Huomenna kirmaisen Karhu-viestissä työporukassa, hyvä yhteishenkeä kasvattava tapahtuma tulossa.

Link to comment
Share on other sites

hyvä yhteishenkeä kasvattava tapahtuma tulossa.

Kompit tälle, viimevuonna ekaa kertaa matkassa ja kokemuksesta tuli yksi koko vuoden kohokohdista urheilun saralla. Hyvähenkisen tiimin riveissä juokseminen oli ainakin henkimaailman puolella ihan jotain muuta kuin yksilösuoritusten taapertaminen. Tältä vuodelta odotan tapahtumalta suuren urheilujuhlan tuntua ja itseltä mukiinmenevää suoritusta.

Viestit ovat mielestäni hölkkätapahtumien maailmassa yllättävänkin harvinaista herkkua, liekö sitten raskaammat järjestelyt tähän pääsyynä.

Link to comment
Share on other sites

Kertakaikkisen hieno tapahtuma ainakin viime vuonna ja odotukset kovat myös tälle vuodelle. Tosin oma vauhti on lääkekuurin väsyttämänä tasoa etana-kilpikonna-flyygeli, mutta jospa siitäkin osaisi sitten nauttia. Toivotaan että nähdään tänäkin vuonna kova taisto kahden nimeltämainitsemattoman seuran välillä, jotka kamppailevat omaa taistoaan kaukana kärjen takana.

Link to comment
Share on other sites

Tänä vuonna olen toista kertaa lähdössä verottamaan seurani tulosta. Eiköhän kuitenkin päästä kymmenen parhaan joukkoon seurasarjassa, jos jälki-ilmoittautumisia ei tule kovin montaa. Viime vuonna taisi olla kahdeksan seuraa mukana miesten sarjassa. Saa nähdä onnistutaanko tänä vuonna tarjoamaan Professorin porukalle vastusta. Professori kumppaneineen pitää tosin olla aika lailla viime vuotista heikommassa vedossa, jotta tämä onnistuisi näillä näkymin. Oma haasteensa on ollut nyt parin viikon aikana yhdistää satasen ja 5-6 km matkan treenit. Mitenkään optimaalista se ei ole ollut, mutta omasta mielestäni se on onnistunut kuitenkin kohtuullisen hyvin. Huomenna sitten näkee miten kulkee. Sääksi lupaillaan 5C ja aurinkoista tai korkeintaan hieman pilveä. Tuulta lupaillaan 5-8 m/s luoteesta, eli vastatuulta näyttäisi tulevan.

Link to comment
Share on other sites

Stubb kertoo facebookissa että hän juoksee 11km avausosuuden.

Huomenna la 9.4. oikea toimintapäivä Salossa, Turussa, Raumalla ja Porissa! Salossa kauppakeskus Plazassa klo 9:30 ja torilla klo 10. Turussa torilla klo 11:10 ja kävelykadulla klo 11:45. Raumalla Karhu-viesti, juoksun 1. osuus 11 km klo 14. Porissa tapahtuma-aukiolla Itäpuisto 7 klo 15:45.

Hyperaktiivinen ulkoministeri Suomella ;)

Link to comment
Share on other sites

Pitihän sitä käydä vakoilemassa tuloksia. Mensongehan on ihan hirveessä tikissä. Eka osuus mennyt ihan lentäen. Hyvin tuntui kulkeneen muillakin "sepoilla" joukkueessa. Siellä on velmuiltu oikein urakalla ;) Ja kalmannikin pisteli alle nelosen vauhtia eka osuuden, ja Stubbi jäi kuin jäikin parin minsan päähän. Loistoveto.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy