Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pentin Pinkaisu, Penan 60-v. juhlajuoksu 10.04.


Recommended Posts

:running: Tästä se kesän kilpailukausi lähtee käyntiin profiililtaan mielenkiintoisella reitillä. Tuota on tullut vuosittain Pinkaisussa juostua ja myös K-S:n talvijuoksusarjassa, jota juostaan samalla reitillä. Tavoitteeeksi tässä vaiheessa kautta voisi laittaa 42:30, mikä olis kympin ennätykseni maantiellä. Eli 4:15/km tahtia on tarkoitus lähteä liikenteeseen. Katsotaan ensimmäisten mäkien päällä, mikä on tilanne.

Väylät lienevät täysin sulat, joten viimevuotiseen tapaan nastakenkiä ei nyt tarvita.

Link to comment
Share on other sites

Mukana olivat sekä Muta, Hatapa, Yksvesku että allekirjoittanut. Ja aikamoinen määrä muita juoksijoita. Keli oli hieno ja reitti omaan makuuni hivenen rankka. No, Vaajakoskella vielä vastikään asuneena asian tiesinkin, vaikka tämä olikin debyyttini reitillä noin kisamielessä. Maratontreenin keskellä testijuoksun omaisesti juostuna oma kympin ennätys oli mukava juttu. Aikaa meni omasta kellosta mitaten 43:1x.

Link to comment
Share on other sites

41:49

Tulos tyydyttää, omasta reittiennätyksestä lohkesi reilu puoli minuuttia. Toiveissa oli kuitenkin parempi aika, ajattelin 41:30:n olevan aika varma ja sitäkin kovempaan aikaan mahdollisuuksia. Ei tällä kertaa.

Keli oli aivan mahtava. Oma juoksu vaan tuntui koko ajan hieman tahmealta eikä missään vaiheessa hyvältä. Katotaan parin viikon päästä Tikkahölkässä, miten sitten kulkee.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy