Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pienimuotoisia maroja tai puolikkaita elokuussa Etelä-/Keski-Euroopassa?


Recommended Posts

Koska näyttää siltä, että kevätlomanen jää tänä vuonna sittenkin pitämättä, harkitsen mahdollisuutta yhdistää lomailu ja juokseminen joskus elokuussa. Viime vuonna oli kohteena Reykjavik, nyt ajatuksena on käydä etelämmässä.

Osaako joku suositella juoksutapahtumaa, joka osuisi elokuulle ja EI olisi juoksijamassojen valtaama? Huolto yms. saisi toki mielellään pelata asianmukaisesti. Matkustaminen kohteeseen olisi hyvä olla helppoa ja nopeaa, ettei aikaa ja energiaa tuhraantuisi epäoleelliseen.

Link to comment
Share on other sites

Dorian, olet oikeassa, mutta kun matkan toinen tarkoitus on "maiden keräily" - enkä minä ole se keräilijä - ei taitaisi mennä ehdotus läpi ;-( Myös Saksa on siksi poissuljettu, se kun on käyty jo.

Löysin netistä pari UK:ssa järjestettävää maraa, mutta ovat sen verran syrjäisissä paikoissa, että matkoihin menisi tuhottomasti aikaa. Isle on Man ja Guernsey sinänsä olisivat varmasti mukavia kohteita.

Lofootteja en taida uskaltaa ehdottaa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Viime kesänä juttelin Torshavnin maratonin edustajan kanssa Reykjavikissa. Tuo olisi ehdottomasti kokemisen arvoinen tapahtuma, mutta valitettavasti tämänkertaisen aikataulun suhteen liian myöhään. Kuuluu siis kategoriaan maybe later.

Salisbury on tällä hetkellä harkinnassa. Lontoo ja Stonehedge ovat lisäarvoja :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy