Jump to content
Juoksufoorumi.fi

20.05


pietari
 Share

Recommended Posts

Heti aamutuimaan klo 5:50 /vklenkki. Tihkusateessa(loistava juoksukeli helsingissä). 8.4km/ 41.23/4:56. Ei tällasella tavallisella taapertajalla olis ollut

paukkuja enää kovempaan menoon. (kenialaisten syytä kun saavat juoksun

näyttämään niin helpolta!!!) ja pihatalkoot olis ohjelmassa.

Euroviisut kiinnostaa yhtä paljon ku vanhapiikojen saunailta ja lätkämatsin Suomi valitettavasti häviää 4-1...

Link to comment
Share on other sites

Ihanassa tihkusateessa tuli nyt kokeiltua ekaa kertaa tota penikkajalkaa joka on minua kiusanut nyt neljättä viikkoa.

Aloitin reippaalla kävelyllä luontopolkua pitkin, ja pururadalle päästyäni kokeilin juoksua noin kilometrin verran. Jalka oli parempi kuin uskoin, kesti ihan hyvin juoksun, tietenkin pieniä tuntemuksia oli, mutta uskon vakaasti, että vamma on paranemaan päin. VOI TÄTÄ ONNEA!!!

Kiivas uintiharjoittelu on ollut hyvästä, koska hengityksen kanssa ei ollut mitään ongelmia. 1tunti 10min reipasta kävelyä vaihtelevassa metsämaastossa ja kilometrin jolkottelua. HIENOA!.

Kaikille ihanaa päivänjatkoa!

Link to comment
Share on other sites

Viikonloppuja vaan kaikille. Tänään vedettiin reenit vedessä, ja vaihtelu tosiaan virkistää. Ensinnä lämmittelyuintia 300 m, jonka jälkeen pienet saunomiset ja sitten juoksuvyö päälle ja juoksemaan veteen. Siinä vetelin omasta mielestä reippaasti tunnin, vaikka ihme ja kumma nuo sykkeet on vaikea saada nousemaan vesijuoksussa. Tämän jälkeen palauttelu-uintia 200 m. Kokonaisuudessaan hyvä reeni...vähän jäi kaivelemaan vaan nuo sykkeet..vaikken niitä saanut ranteesta kunnolla mitattuakaan. Mutta aluksi tarkoitus oli juosta 30 minsaa...sitten päätin että anti mennä 40 min..sitten iski pieni kusihätä...no puskia ei ollunna...mutta se meni jotenkin siinä ohi...ja päätin että no miksei 50 minsaa...mutta ei se siihenkään jäänyt, koska...Olympiahyppääjä aloitti Tixin hallissa treenit, ja ajattelin, että niitä vois samalla ihailla, ja vetää samalla itse tuntiin. Elikkä tästä tuli sitten tunnin juoksu...eikä ollenkaan paha ollunna.

1. 300 m lämmittelyuintia

2. 60 min vesijuoksua

3. 200 m palauttelu-uintia

Link to comment
Share on other sites

Mukavan raikkaassa ilmassa 8km avg. 6:30-km. Sykkeet 80% maximista > voi jeesus! Juoksu edelleen todella vaikeeta. Ylikuntoset jalat ei palaudu ei sitten millään.

No Phärkele onhan kevyttä kuten vesijuoksua ja filarointiakin tehty. Nämä ko. lajit tuntuu helpolta ja hyvältä, mutta kun juosta pitäisi niin "niet"??

Nyt Jännittämään pääsikö kaveri Terwassa alle 3:30h :)

Link to comment
Share on other sites

Tänään oli vuorossa himan omaperäisempi ratkaisu. Ensin pyörällä 10km pahemmin reisiä hapottamatta lähimmälle yleisurheilukentälle Hakkariin. Siellä 4x1000m vetoa, 3-4min palautuksilla. Ja sitten taas pyörällä kotiin ilman suurempia hapotuksia.

Piti alottaa viiden minuutin vedolla ja laskea sitten sieltä neljään minuuttiin, mutta mentiin sitten vähän kovempaa, kun tuntu kulkevan odotettua paremmin(= en osannut arvioida vauhtia oikein) :)

1. 3:59

2. 3:58

3. 3:51

4. 3:51, keskisyke 175(86% maksimista).

On se kumma, jos ei mene armeijassa kesällä se 3000m cooperissa :)

Link to comment
Share on other sites

A: 9,6km/43.52min/avg 133

I: vr 5,5 + 5 x 1000/3min + vr 6,5km

tonnit: 3.07.5 (avg 155, max 162)

3.04.3 (avg 157, max 165)

3.03.6 (avg 157, max 167)

3.07.4 (avg 156, max 165)

2.59.1 (avg 159, max 168)

Viimeiset tonnit ennen Tukholmaa, "käsijarru" päällä sai mennä ettei innostu liikaa, sää oli aivan ideaali: ei tuulta, kevyt sumuttava sade ja lämpöä 11 astetta. Huomenna hieman ptempi kevyt lenkki ja sitte lepoa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy