Jump to content
Juoksufoorumi.fi

04.06.2006 Sipoon Susihölkkä


Recommended Posts

Olen käynyt muutaman kerran. Tänä vuonna en valitettavasti ehdi. Osanottajia on yleensä ollut ihan kohtuullisesti. Reitit pääosin mukavia ja asfalttipohjaisia, tosin yksi pätkä mennään suuremman maantien laitaa. Matkat ovat ehdottomasti alimittaisia, joten mitään virallisia aikoja ei saa. Tapahtuma sinänsä on ihan hyvä "kylätapahtuma", viime vuonna tosin järjestelyt hiukan klikkasivat, kun puolikkaalla loppui juoma juottopaikalla kesken...

Link to comment
Share on other sites

Matkat ovat ehdottomasti alimittaisia, joten mitään virallisia aikoja ei saa. Tapahtuma sinänsä on ihan hyvä "kylätapahtuma", viime vuonna tosin järjestelyt hiukan klikkasivat, kun puolikkaalla loppui juoma juottopaikalla kesken...

Järjestäjä muutti puolikkaan reittiä muutama vuosi sitten, elikkä siirryttiin kahteen kympin kierroksen. Lyhyempää matkaa on ymmärtääkseni juostu suurinpiirteinen nykyisellä reitillä pitemmän aikaa. Alkuperäinen puolikkaan reitti oli varsin haastava useine raskaine nousuineen ja ilmeisen vaikea myös järjestäjille huollon kannalta, koska järjestävä seura on pieni.

Itse olen ollut mukana varsin säännöllisesti v. 2001 alkaen. Kyllä siellä järjestäjä on töpeksinyt joka vuosi jossakin. Viime vuosi oli kyllä jonkinlainen pohjanoteeraus, kun reittiä taas vähän muutettiin ja juostavat matkat jäivät reilusti alimittaisiksi ja järjestelyt pettivät kyllä monelta osin. Ilmeisesti viime vuotisen palautteen vuoksi juoksu on nyt siirretty syksystä kesäkuun alkuun.

Tää menee nyt vähän sivuun, mutta sipoolainen juoksukulttuuri on kyllä sinänsä hatun noston arvoinen. Sipoon ringin neljän juoksun lisäksi siellä juostaan perinteisesti toukuussa myös Lähetyshölkkä (eli on tänä vuonna jo juostu). Elokuussahan on sitten taas Naarassudenjuoksu (tää on meidän perheen naisväen suosikki), jossa viime vuonna oli vähän vajaat tuhat osallistujaa.

Link to comment
Share on other sites

Samaa mieltä. On hienoa, että jaksetaan yrittää ja järjestää tapahtumia pienellä budjetilla ja vapaaehtoisvoimin. Siksi olenkin pyrkinyt osallistumaan näihin tapahtumiin jo pelkän kannatuksenkin vuoksi. Matkojen kunnollisesta mittaamisesta olenkin kimittänyt jo aiemmin. Muut Sipoo-ringin osakilpailut ovat ainakin viime vuodet olleet samoilla reiteillä, mutta matkojen ilmoitetut pituudet ovat "vähän sinne päin". No, kuten sanoin, pääasia, että yritetään.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy