Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tervassa Juoksijoiden 6h Ultrajuoksu (16.4.2011)


_API_
 Share

Recommended Posts

Laitetaanpa vielä oikein tännekin. Eihän sitä tiedä, vaikka täältä löytyisi vielä muitakin ulkoilemaan ilman ressiä tapahtumaan:

Tervassa Juoksijoiden 6h Ultrajuoksu (16.4.2011 klo 10.00 - 16:00)

Ilman ressiä syystä, että a) varsinaiden ajan otto hoidetaan TJ:n virallisella kisakellolla, joka yleensä jätättää tai edistää useita minuutteja yleensä lyhyemmässäkin ajassa, B) kierrosten laskenta on omalla vastuulla, vaikka sitä varten tarjoillaankin ainoalle matkalla olevalle huoltopisteelle lomakkeet ja kynät ja c) liikkumismuoto on täysin vapaa ja sallii siis esimerkiksi myös rullien käytön matkan edistämiseksi. Ehkä vielä voisi lisätä kohdan d) välissä voi ihan hyvällä omalla tunnolla käydä vaikka kaupassa tai grillaamassa jonkun likitalon terassilla, jossa vaan grilli sattuu olemaan päällä (no.. ehkä siihen täytyy sentään kysyä lupa, mutta eiköhän ne yleensä kaikki suostu =)).

Link to comment
Share on other sites

Itse joudun valitettavasti passaamaan tämän tapahtuman tänä vuonna, vaikka starttiviivalle ei olekaan tuhottomasti matkaan. Myöskään perheen kanssa höntsäily ei tule viime vuoden malliin kysymykseen ja syyllinen on tällä kertaa Palloliitto ja Tampereen piiri.

Ehdottomasti kyllä kannattaa tulla Tervakoskelle, jos haluaa juosta kimpassa rennolla asenteella. Suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kelistä näyttäisi tulevan puolipilvinen +8..+14c, eli ihan mukavat olosuhteet liikkumiseen.

Nyt on vaan sellanen aika vuodesta, että on jo pieni ihme, jos on onnistunut välttämään flunssan! Saas nähdä onko meitä enemmän kun ekana vuonna 2009. Sillon tosin taidettiin ehtiä laittaan ilmotukset tonne kaupan seinillekin =). Eipä silti. Järjestelyt eivät vaadi aikaa, eikä vaivaa, joten tämäkin on yksi niistä tapahtumista, mitkä ovat tulivat pysyäkseen (juurikin vaivattomuutensa ansiosta). Ensi vuonna samaan aikaan, samassa paikassa - ja ehkä jo RFID ajanoton kanssa (mihin löysin ihan hyvän ja halvan setin, jos vaan saan sen hankittua siihen mennessä ja ehdin sen virittämään siihen mennessä myöskin toimintaan..).

Seuraavaksi sitten Mäkimaratoonille 18.6.!

Link to comment
Share on other sites

Tulokset.

Ei meitä nyt ihan hirveesti ollut, mutta keli oli silti hieno ja kaikilla osallisilla tuntui olevan hyvä mieli. Hyvä hyvä! Kaikki myös osasivat ottaa tapahtuman juuri niin epävirallisena, kuin se kuuluukin ottaa. Valokuvia tulossa vielä tonne tulossivulle, jahka vaan tulee jotain julkaistavaa ulos joltain paikalla heiluneelta kameralta =).

Link to comment
Share on other sites

Seuraavaksi sitten Mäkimaratoonille 18.6.!

Näin juuri. Rata ei ole vielä "ihan" kuiva (15cm lunta), mutta eiköhän se tuosa sula/kuivu. Voi tulla treenaamaankin. Seppolalaisista kisaan ilmoittautuneet ainakin _Api_, Tombe76, Pottos-Make, Esteban ja UberLehrer... joten saadaan porukkaakin tuohon tapahtumaan oikein kunnolla.

Hieno tulos _Apilta_... ensi vuonna yritän itsekin olla juoksemassa vähintään maratonin verran. Viime vuonna viikkoa myöhempi Hiekkaharju 6h aiheutti vain 20km:n lenkin, tänä vuonna tapahtuma menikin ohi noiden futisjuttujen takia. Pääsin kuitenkin kotimatkalla huutelemaan sekä _Apille_, että Pottos-Makelle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy