Jump to content
Juoksufoorumi.fi

9. Navitas Maraton 28.5.2011 klo 10:00


Recommended Posts

  • 1 month later...

Hyvin järjestetty kisa. Ehkä reitinvalvojat olisivat voineet olla vielä enemmän hereillä jossain kohtaa, varsinkin maratonin toisella kierroksella. Maratonin lopussa ei välttämättä ajatus enää kovin hyvin luista, jolloin on reitinohjaajien pitäisi varmistaa, ettei KUKAAN juokse "pummeja", vaikka sitten kädestä taluttaen ;). Navitaksen loppukilsat on kieltämättä hiukan sekavat, ja saavat reittiä tuntemattoman helposti hämmennyksiin. Itsekään en tiennyt pitääkö tiet ylittää tiehen piirrettyä viivaa pitkin vai voiko mennä suorinta reittiä (reitin osaan kyllä sinänsä vaikka unissani).

Yksi hiukan vaivaamaan jäänyt asia on GPS:n lukema reitille. GPS näytti kokonaismatkaa 41.9km, kun yleensä poikkeuksetta Garmini on näyttänyt virallista matkaa pitempää matkaa. Parilla muullakin GPS näytti alle 42km. Itsellä oli vielä 40km lapun kohdalla GPS samaa mieltä matkasta, mutta viimeinen 2.2km olikin GPS:n mielesä vain 1.9km. Jotakin reitissä ilmeisti on, mikä sotkee mittareita. Virallisesti mitattu reittihän ei voi olla väärän mittainen, eihän?

Link to comment
Share on other sites

Kerkesin käymään. Mulla tuolla aina enkat paranee vaikka reitti ei himuisen kevyt olekaan. Minuutin sain pistettyä paremmaksi parin viikon takaista Kouvolan puolikkaan aikaa. Vielä jäi kuitenkin petrattavaa loppukesälle. Sopivan vilpoinen keli ja rajut sadekuurot sattuivat täysmatkalaisten riesaksi taikka virkistykseksi.

Link to comment
Share on other sites

Tervehdys

Nyt kun on Tuiskut Hynyset ja kumppanit saatu maaliin, oilisi palautteen paikka. Laittakaa ihmeessä tulemaan jotain mielipidettä siitä missä onnistuttiin ja missä taas ei, niin saadaan huomioitua ne ensivuoden kisaan. Tässä linkki viralliselle palautesivulle

Tunnelma oli mielestäni hyvä ja kisaorganisaation ihmiset ystävällisiä ja ajantasalla, siitä heille kiitokset! Lasten juoksun ja muun kisan kuulutukset menivät ajoittain hiukan päällekkäin. Lasten sarjoissa mielestäni turhan pitkät matkat - kilometri alle kouluikäiselle on turhan pitkä kisamatka.

Puolikkaan reitti mäkinen ja mutkainen - en tunne kaupunkia... voi olla tietysti hankalaa toteuttaa toisin. Kisaraporttini.

-gs

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy