Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 20.3.


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

Esport Areenalla n. 25 km sis 21.1 km 1.41.30 eli 8 min paransin puolikkaan noteeraustani. Jonkin verran jäykkää

mutta suht vaivattomasti meni, en kiristänyt enkä höllännyt missään vaiheessa, tasaisesti n. 4.48 vauhtia.

On se aika tylsä tapa juosta puolikas, varmaan laumassa ja ulkona menee jonkin verran paremmin. Loma alkaa,

Azorit here we come.

Link to comment
Share on other sites

Ehdimpäs ennen auraa ja auringon sulattamia teitä rolleyes.gif!

No meilkein. Puolessa välissä lumiaura tuli vastaan ja siitä eteenpäin oli jo aurattua polkua. Eilisen lenkin onnettomuus ilmeisesti sittenkin satuttamaan, kun vasen polvi tuntui vähän jäykähköltä koko matkan. Täytyy jatkaa tällä erittäin kevyellä linjalla, kunnes polvi on taas normaali.

Aika: 01:24:09

Etäisyys: 15.87 km

Korkeuden lisäys: 103 m

Kalorit: 1,669 C

Link to comment
Share on other sites

23km

Oli jalat niin väsyneet, että ei kunnon pitkistä viitsinyt tehdä. Juoksin todella hiljaa ja kyllä ne jalat siitä sen verran elpyi, että n. 2,5 km pätkän 15km jälkeen menin suunnnilleen puolikkaan vauhtia. Oikeastaan vasta tuon kovemman pätkän jälkeen juoksu helpottui ja loppu tuntui ihan kivalta.

Link to comment
Share on other sites

Eilisen lumipyryn jäljiltä oli vedetty aivan loistavat ladut Kauppiin!! Kauppi-Niihamaa ja vähän extraa 1h6min... Avg 165, max 192... Piti mäet juosta ylös toki:D

Mahtava fiilis ja laduilla oli kyllä paljon iloista porukkaa metrin tapeista seniorikansalaisiin:D Luulin jo aiemmin, että tämän talven hiihtokausi olisi jo finito... Mutta Ehei...

Hauska ku mies liikennevaloissa lähtiessäni kyseli, että oliko ladut hyvä ja mitäs siihen muuta toteamaan kuin että erinomaiset... Tais miettiä mieskin ladulle lähtöä ennen Falunin katteluita...:D

Link to comment
Share on other sites

Arenalla 32km pk-pitkis, 2.48.16 eli 5.15min/km. Yritin juosta tasaisen hiljaa, mutta ihan vähän kiristyi silti. Otin nimittäin väliajat 8km välein ja pätkät menivät 42.38, 42.08, 41.54, 41.36.

edit. vertailuna ma, vko 9 viime vuodelta:

Arena 32km 3.24.45, vikat 10 kierrosta vaikeaa. Silloin sykkeet 128-150.

Silloin aloitin kyllä ihan liian hiljaa, koska vaikka menin kuinka hiljaa niin jalat hyytyivät silti. Tänä vuonna en aloittanut nylkyttää niin hiljaa, joten 12x sykkeitä ei näkynyt, vaan 13x olivat alhaisimmat. Nyt 73 kierroksen jälkeen rentous juoksusta katosi ja reidet tuntuivat väsyneiltä, mikä voi johtua osin myös rankasta treeniohjelmasta, osin ehkä siitä, etten ole vielä valmis juoksemaan rennosti esimerkiksi maratoonia. Hyvää oli se, että pohkeissa ei tänään tuntunut, tosin oli vaimennetuimmat 355g tossut.

Kuitenkin tuollainen pitkis kun menee 36½ minuuttia paremmin kuin vuosi sitten niin kai nyt sitten jotain on tehty oikein.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy