Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pohjois-Päijänteen kiertoa rypästellen to 31.3. - la 2.4.


jamaatta
 Share

Recommended Posts

Hola!

Haaveena olisi kierrellä Pohjois-Päijännettä (JKL-Kanavuori-Oravasaari-Nisula-Rutalahti-Oittila-Kärkisten silta-Heinosniemi-Muurame-Keljonkangas-JKL) kolmena lenkkinä. Reitti on viime keväältä ja kevätkesältä juoksumielessä tuttu, soratievoittoinen, kohtalaisen mäkinen ja nätti. Etapit pitäisi palastella to-pe-työpäivien ja lauantain iltamenoni ehdoilla, mutta onhan tuolloin jo aamuin illoin valoisaa. Kyytejä tai busseja joutuu sumplimaan myös. Ja mahdollinen kelirikko voi asettaa lisähaastetta.

Mutta ihan alkuun heitän vaan ajatuksen ilmoille ja ihmettelen, kiinnostaisiko ketään?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nosto/tarkentavia ajatuksia: taitaa mennä karkeasti niin, että to juoksen töistä Vaajakoskelta (= startti n. 15.30) Muurameen. Perjantaina töistä Vaajakoskelta Oravasaaren kautta Rutalahteen (starttiaika sama, paluunoutokyyti on vielä sopimatta puolison kanssa). Ja lauantaina, jos koivet suo, vuorossa olisi Muurame-Rutalahti väli. Juoksusuunnan muutos olkoon vaihteluna viimevuotiseen hölkkään. Ja meno Muurameen jollain sopivalla bussilla, paluukyyti on taas neuvoteltava puolisolta. Voi olla, että olen tuolloin jo niin rähjäinen, että neuvotteluista tulee vaikeat... Ja kaikki tämä sillä ehdolla, ettei tässä ohessa koko ajan pyörivä maratreeni tunnu menevän yli. Kaksi vauhtitreeniä viikkoon on pitänyt mukavuudenhaluisen kroppani äkikseltään mukavan pinkeänä. :)

Link to comment
Share on other sites

Eka pätkä takana: 21,6 km Vaajakoski - Muuramen Shell. Kariuolevi kuntoutui lenkkiseuraksi, ja keli oli mainio pientä viimanpoikasta lukuunottamatta. Keskivauhti pysähtelyineen oli leppoisa 6:22/km.

Huomenna vuorossa on Vaajakoski - Rutalahti (n. 35 km), startaten taas suoraan töistä n. 15.40 (tankkaukseen muutama varaminuutti..). Paluukyyti on tilattu Rutalahteen. Jos joku vielä innostuu, soita huomenissa 045 1200 225.

Link to comment
Share on other sites

Toka pätkä takana: 36,2 km Vaajakoski - Rutalahti. Kariuolevi jatkoi seuranpitoa ja polvikin esti alkuepäilyistä huolimatta. Keskivauhti 6:33/km, ja reitin loppuosa vanhalta Nelostieltä erkaantumisen jälkeen varsin mäkinen ja jäinen.

Tänään OLISI vuorossa Muurame - Rutalahti, VAAN perinteisesti luuseroin, ja koetan nylkyttää tuon viiskymppisen kotinurkilla. Näin sain laiskuuttani nukkua pidempään, ei tarviset vaivata kuskia toiselle Rutalahden keikalle, eikä ennenkaikkea tarvitse yksi nylkyttää (hiukan eilen oireilleen päkiän kanssa) hiljaisen mäkisen jäisiä korpitaipaleita. Jää siis tuo osuus taas yksittäispitkikseksi jonnekin loppukevääseen/alkukesään.

Eli NYT lenkille kotiovesta, ja koivet kohti nenän osoittamaa ilmansuuntaa.

Link to comment
Share on other sites

Juoksin eilen kotinurkilla 50 km, aikaa meni 4:46:13, mikä on samalla allekirjoittaneen viidenkympin epävirallinen ennätys. Keskisyke oli maltilliset 151.

Kariuolevi uskalsi kipeältä jalaltaa liittyä seuraan n. 12 km:n matkalle.

Rutalahti - Muurame -väli jää toukokuun maratonin, ehkä myös kesäkuun Perniön jälkeiseen aikaan. Huutelen taas täällä yksikseni, kun sen aika on.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy