Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 13.3


Pete L
 Share

Recommended Posts

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Avattiin näköjään melkein samaan aikaan ketju tälle sunnuntaille, minun oli minuutin myöhemmin joten jatkanemme tässä ketjussa (sen toisen vois kai poistaa jos pystyis?).

Aamukutonen @ 5:05/km avg 145. Jotain pitäs keksiä, kun tänäänkin meinas **** tulla housuun kesken lenkin ja piti vetää lyhyempi kuin mitä oli tarkoitus :undecided: Kai sitä pitää alkaa kuskaamaan keikkapaperia matkassa..

Link to comment
Share on other sites

Sunnuntain pitkis 17,6 km @ 5:11 min/km.

Ei tuo nyt mikään hirveä pitkis vielä ole, mutta käyköön nyt siitä.

Jalat muuttuivat jäykiksi reilun viidentoista kilsan jälkeen ja päätin juosta enää vain pari kilsaa. Se oli tietenkin järkevä ratkaisu, sillä olisin tietysti voinut kiskoa väkisin vaikka kympin lisää totaalisen jäykillä koivilla, mutta sitten palautuminen lenkistä olisi vienyt kauan, varmasti useita päiviä ja sotkenut ensi viikon treenit pahasti.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

90min kuntopyörää ja juoksua. Alkuun 10min ja loppuun 15min pyörää, muuten 1km@4:28 juoksumattoa aina 10min kpyöräilyn väliin. Eli tarkemmat datat juoksua 5km@4:28 + k-pyörää 33,85km@2:00. Olis menny tällä tahdilla vaikka 1h vielä, mutta Äiti ja pienokainen kotiutu 1,5h kohilla =) Loppu reeni halut siihen paikkaan!! Ja sitäpaitti viimesessä juoksupätkässä penikkapena iski jalkaan, joten....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy