Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 11.03.2011


Jamo57
 Share

Recommended Posts

Sairanen taitaa olla tämän foorumin virallinen tahallaan-väärin-lukija. Mieluummin juoksen kympin ulkona kuin matolla, mutta tänään tuli sellainen kermapersefiilis kun katsoi ikkunasta ulos. Ei tule toistumaan. On sitä juostu kymppi muutaman kilometrin pituisella Utön saarellakin.

Ja sie taijat olla foorumin herkkänenäsin (käytän hymiötä kohdallasi jatkossa). Tarkotin vain että ei sinne kukaan matolle ONNEKSI pakota. Koska se on ihan oikeesti perin vittumaista hommaa. Kohta nimittäin itekkin matolle...

Link to comment
Share on other sites

3km VR + 4km VL + 3km VR=10km matolla. piti vetää 16km, mutten saanut VL puolella sykkeitä nousemaan, kun takareidet ja pohkeet olivat niin kipeät. Päivät eivät ole veljeksiä, kun eilen kulki mahtavasti ja nyt ei. Niinpä parin 4min/km lyhyen rypäyksen lisäksi vedin vain yhden 1,5km 4,20min/km ja lopun rankahkoa ylämäkijuoksua 7,0 kulmalla.

Pitäisi tilata varmaankin aika hierontaan. Nyt jos olisi ollut parempi keli niin tuo VL olisi pitänyt tehdä suksilla.

Link to comment
Share on other sites

matolla 12km@5:00 sis verrytelyt. Alun lämpöjen jälkeen kiihtyvä vk-6km@4:23 (tarkotuksena oli juosta 10km alle 43min) Ei rento askel enää, joten ajattelin että antaa olla. 1km hitaasti ja vielä yritys ottaa kovempaa 10km täyteen, mutta 1km@4:15, vaan ei niin ei. Loppu köpöttelyä ja tunti täyteen. Mattoilun jälkeen nimimerkki Jyrkulta ostettua kuntopyörää 15min. Helekutin hyvä pyörä!! Melkein kuntosalitasoa =)

Tänään ei kulkenut, olen varmaan saanu lastenklinikalla jylläävän mahataudin, koska pakki on aivan sekasin. Mukavaa oli silti välillä taas juosta reippaammin, varsinkin kun penikka ei vaivannu juostessa yhtään, nyt on kyllä kosketus hellä...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy