Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Länsiväyläjuoksu 2011


Recommended Posts

  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Puhos on aika öinen ratkaisu. Siis eihän kisan nimi ole Itäväyläjuoksu. Siinä menee ehkä 1,5h ylimääräistä aikaa, kun Puhokseen autolla edestakaisin ajaa verrattuna siihen, että noukkisi paketin jostain Tapiolan lähistöltä, missä kisa on. Kannattaa sanoa järjestäjille f*** ***, en nouda.

Itselläni ehkä Länsiväylälle, en ole koskaan juossut siellä. Riippuu nyt siitä, menenkö maratonille vai en.

Link to comment
Share on other sites

Kenties hiukan koomista, ettei joku Espoon (Suomenoja tai Sello?) tai keskustan (Mikonkatu?) "Intersport Megastoreista" ruvennut tapahtuman sponsoriksi, mutta (a) ei niistäkään taitaisi kannattaa lähteä numerolappua hakemaan, ellei ole muuta asiaa - Puhos varmaan järjestää taas jonkinlaiset juoksupäivät vieraineen ja tarjouksineen - tai ellei puoti satu olemaan sopivasti nurkilla, sillä jonotus kisapaikalla tuskin muodostuu kohtuuttoman tai edes häiritsevän pitkäksi, ja (B) osallistujaluettelo ei ehkä sittenkään ole erityisen espoolainen asuin- tai työpaikan suhteen (tämä on tosin silkka arvaus).

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna Sellon Intersport taisi mainostaa jossain osallistujamateriaalissa. Puhos on sen verran kaukana ja ruuhkaisen reitin päässä Espoosta lähtien ettei numerolappua sieltä jaksa hakea. En tiedä millainen jono tapahtumapaikalla on hakupisteellä, mutta aikamoinen kasa Puhoksessa muutama vuosi sitten oli laatikoita, jotka joku joutuu sitten viemään sinne ja sieltä kisapaikalle. No, järjestäjillä monen vuoden kokemus, joten olettaisin heidän hioneen systeeminsä hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Miksei jossain Otaniemen urheiluhallissa tai vaikkapa Dipolissa voisi olla se expo? Ei muuallakaan tarvitse mitään hemmetin urheilukauppaa etsiä jumalan selän takaa. Tampereella on Varalan urheiluopistolla expo, ei tarvitse ajaa Ideaparkiin hakemaan numeroa. Turussa sen saa lähtöpaikalta kanssa, ei tarvitse ajaa Naantaliin tai Raisioon. Jopa HCR:ssä numerot on saanut Stadionilla sijaitsevasta exposta, ei ole tarvinnut käydä Porvoossa kääntymässä. Ainoa missä tuo urheilupaikkakuvio on olemassa on se Midnightin/Midnattin Stadium-homma. Helsingissä saa vain Forumista, kun taas Tukholmassa homma on niin, että on useampia kauppoja, mistä voi valita. Mielestäni jo toi pelkkä mahdollisuus saada numero Puhoksesta, eikä yhdestäkään Espoon urheilukaupoista on jotenkin vittuilua ainakin espoolaisia kohtaan.

Link to comment
Share on other sites

Ilmoittauduttu on. Viimeksi juoksin tuon pari vuotta sitten ja silloinkin harjoituskisana Suomi-Juoksua ajatellen. Silloin lähdössä oli aikamoinen ryysis ja olisi pitänyt mennä seisomaan pitkäksi aikaa, jotta ei joutuisi hölkkäilemään hitaampien perässä pitkään. Eihän tuo niin vakavaa tosin ole, kun en ennätyksiä tavoittele eikä muutenkaan ole standardimatkasta kyse, mutta näin lyhyttä matkaa ei viitsisi aivan hölkkävauhdillakaan vetää.

Link to comment
Share on other sites

Ei yllätä yhtään että osallistujamateriaalit pitää hakea Puhoksesta asti. Sama on osoite, jos yltää palkinnoille ja saa kouraansa lahjakortin; se kelpaa vain Puhokseen. Sinne on ajettava ja toivottava että löytää jotain ostamisen arvoista, mikä ei tietenkään ole varmaa, niin kälyinen kauppa Puhoskin on. Minä löysin, mutta suostuin lähtemään kaupoille vasta kun tuli samansuuruinen lahjakortti syksyllä Pääkaupunkijuoksussa.

Ehkä osallistun. Päätöstä helpottaisi huomattavasti se, jos jostain kävisi ilmi mitä palkintoja on tänä vuonna. Viime syksyn Pääkaupunkijuoksussa ostin elämäni ensimmäisen juoksukirjan, enkä tarvitse toista samanlaista.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy