Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 7.3


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

20min k-pyörää + 5.45km@5:30 matolla + 10min soutua, yht 60min. Juoksu aivan vitun jäykkää ja perseestä, lisäksi juoksun jälkeen kipu palasi penikkaan!!!!!!!!! Teen tällävkolla pari juoksua, jos jatkuu taukoa lisää... Ei siis juostessa kipua.

p.s. kiitos jamolle seurasta, ukko oli jo 3h reenin jälkeen pois lähössä kun tulin salille, mutta sain vielä yllytettyä tunniksi =) Hyvä asenne!!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Jes, pääsi pitkästä aikaa ulos! Noin tunti leppoisaa kävelyä ja jalka tuntui jopa kestävän. No, jotain tuntemuksia kyllä mutta pistäisin liikkumattomuuden piikkiin. Voi myös olla luonnottomasta kävelytyylistä johtuvaa, päkiää varoen saatoin mennä vaikkei tarkoitus ollut. Varmuuden välttämiseksi vielä kylmähoitoa jalalle.

Pientä karheutta kurkussa, ei paha. Joka tapauksessa tarkoitus kävelylinjalla mennä tämä viikko.

Link to comment
Share on other sites

10,12km 4:52/km, josta 3km veto 4:15/km Palokkajärven rannalla. nimimerkki Muta taisi tuli vastaan, kun palauttelin kotia päin..?

Piti Hatiksen tapaan mennä kanssa kevyt, mutta kasvoi sarvet päähän kun näin asvalttia ja oli pieni myötätuulikin. Koipikin oli yllättävän hyvä, viikonlopun lenkeistä huolimatta. Hyvä fiilis tuli!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy