Jump to content
Juoksufoorumi.fi

OutRun Espoo extrememaastojuoksutapahtuma 9.4.2011


Recommended Posts

Käykää tsekkaamassa: www.outrun.fi ---> tässä olisi seikkailu-urheilijoille oiva treenin paikka, etenkin kun vetäisee 21km kisan!

Jos ei haisua mistä kyse, niin voi tsekata saksalaista versiota: http://www.fishermansfriend.de/strongmanrun_eng/videos/

Mukaan ja matkaan! Löydymme myös FB:stä.

Sopisiko tämä kisa treeniksi? Mitä ajatuksia tapahtuma herättää?

Link to comment
Share on other sites

Tästä tapahtumasta kylläkin on jo yksi ketju, jossa niitä ajatuksia on jo herännyt:

http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?22354-OutRun-Espoo-9.-10.4.2011

Vähän kyseenalaista mainostamista teiltä järjestäjiltä avata turhaan uusi ketju. (Haun vaikeudesta ei voinut ollut kyse. Sen verran ylhäällä vielä oli Lyhyet matkat -osiossa.) Vai oliko vika siinä, etteivät aiemman ketjun kommentit olleet "oikeita"?

Link to comment
Share on other sites

Sopisiko tämä kisa treeniksi? Mitä ajatuksia tapahtuma herättää?

Maastojuoksutapahtumia mahtuu lisää. Se on ihan jees. Sen sijaan, jos siellä kuraantuu tossut niin se on simputusta ja sellaiseen pelleilyyn en lähde mukaan. Niin ja jos tulee jotain keinotekoisia esteitä ja kaljatelttoja, mitä Hakunilaan laittavat niin se on ihan pelleilyä, jolla ei ole juoksukilpailun kanssa mitään tekemistä. Menisivät johonkin halfpipeen hyppelemään.

Kaksi kertaa tätä tapahtumaa on Esportissa on mainostettu, mutta kummallakaan kerralla tytöt eivät ole osanneet kertoa, mistä on kyse. Vaikea saada osallistujia, jos henkilökuntakaan ei tiedä millainen kisa on tulossa.

Link to comment
Share on other sites

Kävin viime vuonna Extreme runissa, josta muodostui esteiden hajottua juoksukilpailu esteradan sijaan. Pidin kisassa eniten raskaasta maastosta ja metsäpätkästä, sekä radan loppuosan kahlauksesta ojaa pitkin. Sen sijaan verkkoesteet yms. eivät olleet suosikkejani, ja siinä mielessä tämä kilpailu vaikuttaa paremmalta vaikkakin mukana muutama estetyyppinen juttu onkin. Rehellinen maastokilpailu, jossa olisi polkua, ojanylityksiä, kuraa ja raskas profiili, olisi vielä hienompi kokemus, mutta Suomessa ei niitä oikein ole. Esteiden ongelma on se, että ne eivät kestä ja aiheuttavat suhteessa enemmän järjestelytyötä sekä vievät rahaa. Mutta eri ihmiset tykkäävät eri asioista ja aika harva tulisi sellaiseen kilpailuun, johon minä haluaisin osallistua.

Jos pitäisi veikata, niin suunnistajat ovat tässä jälleen kovimpia menijöitä, koska ovat tottuneet juoksemaan epätasaisella alustalla. Hiihtäjät pärjäävät paremmin, mitä enemmän on esteitä yms., jotka vaativat sekä voimaa että rytminvaihdoksia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy