Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Leppäveden (Jyväskylä-Toivakka) eteläpuolen kiertoon (n. 50 km) la 12.3.?


jamaatta
 Share

Recommended Posts

Hep!

Mulla on otsikon mukainen lenkki suunnitteilla ensi lauantaille. Kiinnostaisiko ketään? Lähtö vaikka kymmenen nurkilla Kanavuoren ABC:n pihasta? Ajan sinne autolla Jyväskylän keskustasta, ja kyytiin sopii mennen tullen.

Jos hölkkäiltäisiin (= n. 6:00-6:45/km, porukan mukaan) vaikka vastapäivään, eli ensin nuo autoillen ja juostenkin tutummat Oravasaaren-Viisarinmäen maisemat. Pahin liikennehän on jo siirtynyt uudelle Nelostien linjalle.

Ja paluu olisi tuolta pienemmän tien kautta kohti Kanavuorta. Alustan raskaus riippuu sitten pitkälti ensi viikon säistä... Joka tapauksessa Toivakasta noin puolenvälin krovista löytyy ruoka- ja juomatäydennystä, ehkä kahvikupposenkin ehtisi siellä hörpätä..?

Ehdottamani reitti Google Maps'issä:

http://tinyurl.com/4eoluwn

Link to comment
Share on other sites

Hep!

Vielä yksi ajatus epäröiville: jos viiskymppinen ensi lauantaina on liikaa, mukaan voi liittyä vaikka Toivakan Viisarimäessä, jonne pääsee esim. Jyväskylän Matkakeskuksesta klo 12.00 lähtevällä Oulu-Helsinki -pikavuorolla. Jos starttaa Viisarimäestä, Kanavuoren ABC:lle tulisi matkaa suunnittelemaani reittiä pitkin n. 29 km, eli näpäkän normipitkiksen verran. ABC:ltä pääsee sitten kyydilläni takas JKL:ään, ja toki voin heittää muutaman kilometrin säteellä kotiovellekin.

Ilmoittele, jos innostut (YV tai p. 045 1200225). Minun täytyy huomioida mahdollinen matkaan liittyjä juoksuaikataulussa ja sen verran reitissäkin, että koukkaan Viisarimäen uuden Nelostien pysäkin kautta.

Link to comment
Share on other sites

Rapsaa: http://www.lenkkivihko.fi/jamaatta/lepp%C3%A4veden_etel%C3%A4puolen_kierros

Eipä rapa käytännössä haitannut, Nelostien jälkeen menin käytännössä kokonaan lumella pois lukien Kuopion tien loppukilometrit. Vanha Nelostiekin oli ihan ookoo juostava liikenteen vähennyttyä uuden väylän ansiosta. Ihan suoliteltava viidenkymoin kierros, ja Leppäveden itäpuolella on useitakin reittivaihtoehtoja.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy