Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kehumis- ja kannustusketju


roadrunner
 Share

Recommended Posts

Mahtava paikka. Ja ennen kaikkea tämä tietomäärä, mitä täällä jaetaan on hienoa. Kukaan ei panttaa tietoa vaan yrittää löytää ratkaisuja toisten ongelmiin.

Ja ennen kaikkea Sepolle, kenellä varmaan olisi muutakin tekemistä kuin viilata tätä paikkaa meidän mieleiseksi. Vaikka sitä kukkien istutusta..

Link to comment
Share on other sites

Joo, mitäs tähän vielä lisäisi. SUURET KIITOKSET Sepolle kanssa tästä palstasta ja kaikesta muustakin avusta. Viittii vielä hankkia paitojakin ja jopa mittailla niitä kaiken muun lisäksi. Syvä kumarrus hänelle.

Ja muu porukka - Upeeta porukkaa kaiken kaikkiaan. Apua saa aina, kun sitä tarttee. Nyt kyllä niskat menee jumiin, kun toisen kerran kumartelen... :-). Taitaa tulla käynti fysioterapeutille, mut on tää kaikki sen arvoista.

Täähän tuntuu vähän niinkuin suurelta perheeltä... jaksaiskohan ilman teitä kaikkia?

Link to comment
Share on other sites

Mahtavaa! Nyt löyty oikea palsta meille vaatimattomille suomalaisille, jotka emme osaa ottaa kehuja ja kiitoksia vastaan! Kiitän kaikkia teitä, jotka ootte antaneet tänä keväänä mulle syyn herätä. Ja erityiskiitos Sepolle, joka vaan jaksaa...Kiitos kaikista vastauksista niin täällä julgisesti kuin privaatistikkin! Hitsi me ollaan tolokkuja, kun jaksetaan juosta ja ennenkaikkea kiittää itteemme je kehua muita!

Ja nyt kunnon joukkohali:

:grouphug:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy