Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Badwater 11.-13.07.2011


spiros
 Share

Recommended Posts

Badwater 2011 osallistujalista on julkaistu ja ARI-PEKKA PÄIVINEN SUOMI , UUSIMAA komeilee listalla. sekä

kova japanilainen porukka meille tutut nimet Sumie Inagaki ,Riochi Sekiya ,T.Kamei . Kisaan on hyväksytty

100 juoksijaa 17 maasta ja Numero-ukon huollosta tulevat vastaamaan Harri Leinonen huoltoauto ja ruoskijana

Spiros .Ohessa linkki:

http://www.badwater.com/2011web/2011roster.html

ps. odotellaan helteitä ja lumien sulamista

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oujeah!

Numero kerkesi! Saadaan ensimmäinen Suomalainen Badwaterin juoksija. Ja tämä mies sen juoksee jos kuka.

Jep, upea juttu. Ja huippuhuoltokin vielä.

Oma suunnitelma oli olla ensimmäinen vuonna 2012 mutta enää ei onneksi tarvi lähteä.

Lämpöä tuolla kyllä piisaa. Joko on juoksumatto saunassa?

No hätä. Aina voit yrittää olla eka suomalainen Barkleyssa. http://www.mattmahoney.net/barkley/

Lapsille ja heikkokuntoisille suunnattu 60 mailin "Fun Run" olis aika kova sana jo sekin...

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia tsempeistä!

Joo, se on sil viissii, että vauhtia kun ei tähän mopediin lisää tunnu enää saavan, niin huononnetaan olosuhdetta entisestään. Tuolla riittää se kun pystyy pitämään pään sen verran viileänä, että näkee nylkätä oikeaan suuntaan, niin hyvä. Ja oikeestaan taitaa olla passeli juoksu tällaiselle hitaalle, kuntoslilla runsaasti kyykkyjä haarastaneelle nylkylle, siellä kun on mäkkeä selvästi enemmän kun Spartan tiellä. Ja lisäksi riittävän kuuma keli, niin saattapi olla että vahvakoipinen kävelijä voi pestä muutaman itseään luokkaa paremman juoksijan. No niin tai näin, nyt on ainkin motivaatiota taas liiankin kanssa, ja siihen tämä homma ei tule kaatumaan, että ei viitsi tien päällä olla riittävästi. Tai maton.

Tämän kun sais läpi, niin sitten olis 2 kk aikaa Spartathloniin. Riittänee just ja just. Sille ei voi mitään, että Spartathlon on näistä kahdesta vaikeampi minulle.

Barkey jää katsomatta. Se on eri planeetan otuksille. Sinne joka lähtee, on kivikova extremeduudsoni, jos uskaltaa lappu rinnassa startata.

Link to comment
Share on other sites

No tämän homman numeroukko hoitaa varman päälle. Eurooppalaiset etanat pääsee varmaan ensimmäiseen starttiryhmään (lähtö klo 5 aamulla muistaakseni) ja silloinhan ehtii ennen kelin kuumenemista hölkkäämään muutaman mailin melkein siedettävässäkin kelissä. Päivän paahtaessa voi varmaan kävellä enemmän, ja illan "viilentyessä" saa sitten käskyttää kyykkytreenattuja reisiä ja ottaa juoksuaskeliakin kohti maalia kiivettäessä.

Barkley on niiiiiin sairas kisa että enpä tiedä kuka suomalainen sinne ensimmäisenä lähtee. Pitäisi olla ihan käsittämättömän helvetin kova kunto ja myös totaalisen täydellisen hullu, ja epäilen että numeroukkokin reputtaisi ainakin hulluus-osiossa.

Link to comment
Share on other sites

Hienoa! Näissä kisoissa lähtölistalle pääsy on jo puoli voittoa, jos ei enemmänkin. Nuorallakävely saunassa voisi olla myös hyvää treeniä tuonne. Nimittäin väittävät, että kuumimpaan aikaan pitää kulkea valkoista reunaviivaa pitkin, jotta kengät eivät sula. Kuvissa juoksijat tekevät noin.

Barkely:ssä mukaan pääsy on vielä konstikkaampaa. Sinne otetaan vain pieni joukko omintakeisen järjestäjän toimesta. Kisa juostaan osin luonnonpuistossa, johon ei normaalisti päästetä juuri ketään ja järjestäjä on saanut vääntää aika tavalla luvista sinne joten osallistujamäärien kasvattaminen on turha toivo. Mitään virallista ilmoittautumissivustoa tai osoitetta ei ole, vaan pitää osata ottaa järjestäjään yhteyttä oikealla tavalla oikeaan aikaan. Sitten osallistumismaksuksi pitää toimittaa joku auton reksiterikilpi. Barkley ei tosin ole niinkään juoksu- kuin kiipeily- ja rämpimiskisa. Badwater on sentään juoksukisa, jossa haasteena on lähinnä järkyttävä helle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy