Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 1.3.


Herra47
 Share

Recommended Posts

Sykkeet ylhäällä, pitäisiköhän syödä välillä jotakin? Heräsin yöllä nälkään. Yritys on kova vähentää laardimassaa, mutta rajansa vissiin kaikella.

Itse olen tullut nyt siihen lopputulokseen, että tähän aikaan vuodesta paino saa vaikka nousta. Ei jaksa treenata kunnolla, jos ei syö kunnolla. Kesällä, kun on lämmin niin on huonompi ruokahalu ja on muutenkin liikkeellä enemmän, joten silloin viimeistään laihtuu takaisin. Se on kauheata lähteä vaikkapa pitkikselle, jos on nälkä.

Link to comment
Share on other sites

Kolmen hiihtopäivän (à 34,5 h) jälkeen tunnin hölkkä/juoksu kaikkea vetopyrkimystä vastustaen. (No, ei sitä erityisemmin ilmennytkään.)

Keskisuuri yllätys oli, että leikkaamatta jääneen pikkuvarpaan kynsi oli nirhaissut viereiseen varpaaseen haavan. Huomasin tämän vasta siinä vaiheessa kun olin jo kotona nakannut nastalenkkarit nurkkaan, käppäillyt keittiöön palautusjuomaa nauttimaan, siitä sitten olohuoneeseen postin kantamia kirjeitä viemään ja makuuhuoneeseen kaapista pyyhettä hakemaan. Sukan kärki oli verestä litimärkä ja jättämiäni jälkiä olisi voinut käyttää poliisisarjan kuvauksissa.

No, jotain sanoi entinen ämmä ja rupesi hommiin. Tulihan taas kertausoppitunti asiasta, jonka luuli jo osanneensa...

Link to comment
Share on other sites

työpäivän jälkeen pertsaa 15,2km@4:40, ylämäet kovaa muuten läpsyttelyä. (sis 4 tien ylitystä n.1:30) Olisin lopettanu lykkimisen n.5km kohilla jos Pantselta ei olis tullu tekstaria että HEIKKINEN ON MAAILMANMESTARI!!!! Siitä uutta virtaa ja loppuun saakka =) Kiitos Pantse ja Matti. Luisto helvetin hyvä, mutta pitoa ei ollenkaan mikä teki lenkistä suorastaan vi---maisen, mutta nyt näin ja josko JOSKUS OPPIS voitelee!!

Link to comment
Share on other sites

Kokeilinpa tehdä maksimireenin: 2km verryttelyä ja sitten 5*500m 4.40-3.30min parin minsan palautuksilla(yht 7km 42min avg 161bpm).

Viimesellä pääsin jo 202bpm ja vielä olis pystyny muutaman metrin jatkamaan ;) Loppuun kilsan jäähryttelyt.

Pieni valonpilkahdus jotta joskus vielä sen 3000m cooperissa vetäsee. Painokin laskenut 95kg:sta 5 kuukaudessa 93kg:n (180cm) vielä kun sais tupakin röyhyyttelyn loppumaan.

Mutta hyvä treeni parempi mieli.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy